درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 71823 | 25 اردیبهشت 1400 ساعت 11:20

آمار کرونای ایلام 25 اردیبشهت ؛ ۲۹۲ ابتلای جدیدو فوت ۴ بیمار

دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ثبت ۲۹۲ ابتلای جدید و ۴ فوتی کرونا در این استان، گفت: ۷۵۷ بیمار در مراکز درمانی بستری هستند.
آمار کرونای ایلام 25 اردیبشهت ؛  ۲۹۲ ابتلای جدیدو  فوت ۴ بیمار


مریم کوشکی امروز شنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به وضعیت لرستان به لحاظ شیوع بیماری کرونا، اظهار داشت: در مجموع ۳۴۶ هزار و ۶۳۳ نمونه به آزمایشگاه‌ها ارسال شده است.
وی با بیان اینکه جواب ۳۴۳ هزار و ۵۵۲ نمونه داده شده، عنوان کرد: تعداد نمونه‌های مثبت کرونا در استان تا کنون ۱۱۲ هزار و ۴۰۵ مورد بوده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تعداد نمونه‌های منفی ۲۳۱ هزار و ۱۴۴ مورد بوده است، گفت: در مجموع تا کنون یک هزار و ۷۹۲ نفر به علت ابتلای به این بیماری در استان جان خود را از دست داده‌اند.
وی تعداد بستری‌های مثبت و مشکوک به کرونا در استان را ۷۵۷ مورد عنوان کرد.
بنابراین گزارش، تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان تا روز گذشته ۱۱۲ هزار و ۱۱۳ مورد و فوتی‌ها نیز یک‌هزار و ۷۸۸ مورد بوده است.


عکس خوانده نمی‌شود