درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 6993 | 11 آذر 1397 ساعت 15:43

نگرانی کارگران هفت‌تپه فراتر نسبت به آینده این شرکت

رئیس شورای اسلامی شهرستان شوش گفت: مطالبات کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه فراتر از دریافت چند ماه دستمزد است و نسبت به آینده این شرکت نگران هستند.


نگرانی کارگران هفت‌تپه فراتر نسبت به آینده این شرکت


سید حکیم موسوی با بیان اینکه ریشه اعتراضات‌ کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه در نحوه واگذاری شرکت به بخش خصوصی است، ادامه داد: عدم ثبات مدیریتی، عدم تکریم کارگر و پرداخت باثبات دستمزد و عدم توسعه در تولید و درنهایت نارضایتی به‌حق کارگران بر غیر کارشناسانه بودن این واگذاری صحه می‌گذارد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان شوش یادآور شد: اجرای صحیح اصل  ماده ۴۴ قانون اساسی بدون در نظر گرفتن شرایط و صلاحیت فردی برای واگذاری واحدهای دولتی، تضییع اموال عمومی مردم و سرمایه‌های کشور را به دنبال دارد.

او با اشاره به وجه تشابه اغلب واحدهای دولتی واگذارشده به بخش خصوصی بیان کرد: اغلب واحدهای دولتی که به بخش خصوصی واگذارشده به دلیل سوء مدیریت در حالت ورشکستگی قرارگرفته است که دراین‌ارتباط باید یک سازوکار اساسی برای احیا و نجات این بنگاه‌های اقتصادی دیده شود.رئیس شورای اسلامی شهرستان شوش، مطالبات کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه را فراتر از چند ماه حقوق معوق عنوان کرد و گفت: این شرکت با استفاده از اراضی مردم منطقه در جهت رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی شهرستان دایر شد و نمی‌توان بستری برای زیاده‌خواهی کارفرمایان تبدیل شود.

او خواستار بررسی دقیق نحوه واگذاری  و تفحص عملکرد کارفرمایان و بررسی صلاحیت آن‌ها و نظارت بر نگهداری از اموال عمومی مردم از سوی دستگاه‌های امنیتی و قضایی شد و گفت: میزان بدهی شرکت به بخش‌های خدماتی دولت، مطالبات کارگری و بیمه کارگران قابل‌تأمل است.



عکس خوانده نمی‌شود