درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 29 آذر 1404

کد: 65986 | 25 اسفند 1399 ساعت 10:09

شجاعی و دژاگه هم در آستانه جدایی از تراکتورسازی

پس از جدایی احسان حاج‌صفی از تراکتور، دو کاپیتان دیگر این تیم نیز در آستانه جدایی از این تیم قرار دارند. 
شجاعی و دژاگه هم در آستانه جدایی از تراکتورسازی


 پس از جدایی احسان حاج صفی از تیم تراکتور تبریز، شنیده می‌شود مسعود شجاعی و اشکان دژاگه دو کاپیتان دیگر این تیم نیز در آستانه جدایی از جمع سرخپوشان تبریزی قرار دارند.
 
مدیران باشگاه تراکتور که به شدت با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند، برای کاهش هزینه‌های این تیم و پس از مشورت با محمدرضا زنوزی، در حال مذاکره با شجاعی و دژاگه هستند تا با توافق دو طرفه، قرارداد این دو بازیکن فسخ شود.
 
در همین راستا نیز جلساتی بین مدیران تراکتور و شجاعی و دژاگه در حال برگزاری است و باید دید در نهایت نتیجه مذاکره طرفین به کجا خواهد انجامید.

علاوه بر شجاعی و دژاگه، بازیکنان دیگری مانند میثم تیموری نیز طی هفته‌های گذشته درخواست جدایی از تراکتور را داشته‌اند و قرار است به زودی درباره این بازیکن نیز تصمیم‌گیری شود.
 


عکس خوانده نمی‌شود