جستجو
رویداد ایران > خبرها > حضور مافیا دردنیای نوازنده ها

حضور مافیا دردنیای نوازنده ها

آسیب ها و چالش های زیادی این روزها در عرصه موسیقی پاپ به چشم می خورد.
آسیب ها و چالش های زیادی این روزها در عرصه موسیقی پاپ به چشم می خورد. گویا پای تهیه کننده ها و قراردادهای شان به دنیای نوازنده ها هم باز شده و آسیب هایی برای آن ها به همراه داشته است. آشور ظفرمرادیان نوازنده و مدرس درام و عضو ارکستر «مازیار فلاحی»، یکی از چالش های موسیقی پاپ امروز را قراردادهای تهیه کنندگان می داند و می گوید: برخی تهیه‌کنندگان  موسیقی ، نوازندگان را به چشم برده نگاه می‌کنند و حاضرند برای سود بیشتر، از نوازنده غیرحرفه‌ای درجه چندم استفاده کنند، نوازندگانی که حاضرند به جای دریافت دستمزد حتی مبالغ هنگفتی را به تهیه‌کنندگان پرداخت کنند. یک نوازنده برای رسیدن به مرحله اجرا در سالن‌هایی مانند برج میلاد و تالار وحدت، باید سال ها ریاضت و تمرین را پشت سر بگذارد اما امروزه شاهد روی صحنه رفتن افرادی با کمترین توانمندی ها هستیم. در ادامه بخشی از صحبت های  این نوازنده را می خوانید.
مردم سبک و شیوه خوانندگی را هنوز نمی شناسند
ظفرمرادیان ضمن اشاره به این که مخاطب محوری و تغییر صحیح، تنها شرط بقا در عرصه رقابت است، درباره فضای موسیقی امروز ایران می گوید:«متاسفانه مردم شناختی از سبک و شیوه خوانندگی ندارند و به همین دلیل هم بیشتر تولیدات شبیه هم هستند. مهم‌ترین علت وضع موجود، خوراک اشتباه و ناسالم فرهنگی است که توسط تولید کنندگان با تبلیغات گسترده به مردم عرضه می‌‌شود. این تولیدات به دلیل تاریخ مصرف کم شان، باید در بازه زمانی کوتاهی ارائه و به سرمایه عرضه‌کنندگان تبدیل شود پس با تمام قدرت در امر تبلیغات این کالاها هزینه می‌شود.
 ظفر مرادیان، تهیه کننده ها را اولین مقصران شرایط موجود دانست و به ایرنا گفت:« برخی از تهیه کننده ها تنها به دلیل تمکن مالی وارد این عرصه شده‌اند و عرصه فرهنگی را با تجارت و دلالی اشتباه گرفته‌اند. آن ها خوب می‌دانند به جای صرف سرمایه برای هنرمندان صاحب سبک و شناخته شده که هنر خود را به ارزانی نمی‌فروشند، بهتر است به سراغ افراد گمنام و عموما بی‌تجربه بروند تا با یک قرارداد به نفع تهیه‌کننده، تمامی اختیارات را از خواننده سلب کنند و با حربه‌های تبلیغاتی یک شبه وی را به شهرت برسانند. کم نبودند افرادی که یک شبه با یک آهنگ یا کنسرت مشهور شدند اما دیگر اثری از آن ها باقی نمانده است. وی در پایان سخنانش، ارتقای سواد شنیداری و مراقبت در جلوگیری از هزینه برای کنسرت های این چنینی را راه برون رفت از وضعیت موجود دانست.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب