درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 56111 | 23 آذر 1399 ساعت 09:22

۲ تن چوب تاغ قاچاق در شهرستان شاهرود کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود گفت: ۲ تن چوب تاغ قاچاق از یک خودروی نیسان در ایستگاه بازرسی شهید نوری شاهرود کشف و توقیف شد.
۲ تن چوب تاغ قاچاق در شهرستان شاهرود کشف شد


سرهنگ علی کریمی ابراز داشت: ماموران ایستگاه بازرسی شهید نوری شهرستان شاهرود هنگام کنترل محور مواصلاتی به یک دستگاه خودرو نیسان مشکوک و جهت بررسی های بیشتر آن را متوقف کردند .

وی افزود:  بررسی‌های نخستین  مأموران و عدم ارائه مدرک و سند قانونی توسط راننده نیسان  پلیس را به بررسی  دقیق تر واداشت.

کریمی تاکید کرد: پلیس در بازدید نهایی از این خودرو بیش از ۲ تن چوب تاغ قاچاق کشف کرد.

گیاه تاغ گونه ای کویری و مقاوم در برابر کم آبی است که با هزینه فراوان کاشته و نگهداری می شود و نقش مهمی در حفظ روستاهای در برابر شن های روان دارد..

این نوع درختچه نقش مهمی در پیشگیری از بیابانزایی و روند پیشروی مناطق بیابانی به مناطق مسکونی حاشیه کویر دارد که به خاطر تولید زغال از این چوب، مورد دستبرد سودجویان قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا، وسعت مراتع و عرصه های بیابانی شهرستان شاهرود به ترتیب حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار و ۲ میلیون ۳۰۰ هزار هکتار است.

از ۹.۷ میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸.۵ درصد مراتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و ۳.۶ درصد جنگل است.



عکس خوانده نمی‌شود