درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 54456 | 02 آذر 1399 ساعت 10:29

کاوه: یزدانی و قاسمپور کشتی‌گیران منظمی هستند، نگران وضعیت آمادگی‌شان نیستیم

مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد گفت: حسن یزدانی و کامران قاسمپور کشتی‌گیران منظمی هستند که زندگی قهرمانی دارند بنابراین در مورد بحث آمادگی شان برای حضور در جام جهانی نگرانی نداریم.
کاوه: یزدانی و قاسمپور کشتی‌گیران منظمی هستند، نگران وضعیت آمادگی‌شان نیستیم


محسن کاوه  در مورد وضعیتش بعد از ابتلا به کرونا اظهار داشت: یک روز از مدت قرنطینه‌ام مانده و دیگر دوره ناقل بودنم تمام خواهد شد. خداراشکر وضعیتم خوب است و مشکلی ندارم.
وی در مورد تصمیم به اعزام 4 کشتی گیر آزاد و فرنگی به جام جهانی صربستان تاکید کرد: در این مورد نظر سرمربیان تیم ملی خواسته شد و آنها این نفرات را پیشنهاد دادند. این یک مسابقه هم هنوز در مورد برگزاری‌اش شک و شبهه وجود دارد و تصمیم گرفته شد این‌ها نمایندگان کشتی ایران در جام جهانی باشند. به نظر شخصی من، خیلی هم بحث نتیجه و این موضوعات مطرح نیست و صرفا حضور در جام جهانی مد نظر است.
کاوه در مورد اینکه آیا برای این نفرات اردوی آماده سازی تشکیل خواهد شد، گفت: به خاطر ابتلا به کرونا این مدت در فدراسیون نبودم، بعد از پایان مدت قرنطینه ام به موضوع خواهیم پرداخت. البته بحث لیگ و قراردادهایی که بچه ها با باشگاه‌های‌شان دارند هم مطرح هست. ضمن اینکه حسن یزدانی و کامران قاسمپور کشتی‌گیران منظمی هستند که زندگی قهرمانی دارند و این خیلی مهم است.


عکس خوانده نمی‌شود