درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 28 مهر 1405

کد: 475016 | 28 مهر 1405 ساعت 01:28

بازگشت ۵۵۴ مترمربع از اراضی ملی پلاک خور ساوجبلاغ به بیت‌المال

اراضی ملی به مساحت ۵۵۴ مترمربع در پلاک ۵ اصلی موسوم به خور در شهرستان ساوجبلاغ، با اجرای حکم قطعی قضایی و رفع آثار تصرف، از دست متصرفان خارج شد؛ ارزش این اراضی بیش از ۶ میلیارد تومان برآورد شده است.
بازگشت ۵۵۴ مترمربع از اراضی ملی پلاک خور ساوجبلاغ به بیت‌المال


به گزارش رویداد ایران: در راستای اجرای حکم قطعی قضایی و صیانت از اراضی ملی، ۵۵۴ مترمربع از اراضی ملی واقع در پلاک ۵ اصلی موسوم به خور در شهرستان ساوجبلاغ رفع تصرف شد.

این عملیات با پیگیری‌های حقوقی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوجبلاغ و همکاری دستگاه قضایی، نیروهای انتظامی و یگان حفاظت انجام گرفت. در جریان اجرای حکم، آثار تصرف از جمله حصارکشی و اقدامات غیرمجاز قلع‌وقمع شد و اراضی به بیت‌المال بازگشت.

ارزش ریالی اراضی رفع تصرف‌شده در این عملیات بیش از ۶ میلیارد تومان برآورد شده است.

رضا امیری‌مقدم، سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوجبلاغ، با اعلام این خبر تأکید کرد: حفظ و حراست از عرصه‌های ملی و منابع طبیعی خط قرمز این مجموعه است.

وی افزود: این اداره با تکیه بر احکام قضایی و با هوشیاری کامل، اجازه هیچ‌گونه دست‌درازی سودجویان و متخلفان به اراضی ملی را نخواهد داد و با هرگونه تصرف غیرمجاز در این عرصه‌ها قاطعانه برخورد خواهد کرد.

امیری‌مقدم در پایان از همکاری و حمایت مراجع قضایی و انتظامی در اجرای احکام مربوط به صیانت از اراضی ملی قدردانی کرد.



عکس خوانده نمی‌شود