ضرورت بازنگری در نحوه خدمات اتوبوسرانی کرج به کمال شهر
به گزارش رویداد ایران به نقل از روابط عمومی: حسن زارعرفیع در نود و نهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهرستان کرج اظهارکرد: در حال حاضر مسافر از کمال شهر سوار اتوبوس شده و تا حصارک تردد میکند، اما در ادامه مجبور است از اتوبوس پیاده شده و مجدداً بهصورت رایگان سوار ناوگان داخل شهر کرج شود؛ این موضوع موجب ایجاد وقفه در تداوم مسیر و نارضایتی شهروندان شده است.
نایبرئیس شورای اسلامی کمال شهر با اشاره به اینکه هدف از اجرای خدمات رایگان حملونقل عمومی، حمایت از اقشار کمبرخوردار جامعه است، تصریح کرد: شهروندان کمال شهر نیز باید بتوانند از این خدمت به شکل پیوسته و خطی استفاده کنند و خدمات مورد نظر نباید در میانه مسیر متوقف شود.
زارعرفیع بیان کرد: این موضوع نیازمند بررسی مجدد در شورای اسلامی شهر کرج و همچنین سازمان حملونقل عمومی شهرداری کرج است تا با مساعدت و اتخاذ راهکار مناسب، امکان تداوم خدماترسانی به شهروندان کمال شهر فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حدود شش ماه تا پایان سال باقی مانده و قرار است خدمات حملونقل عمومی بهصورت رایگان در اختیار مردم قرار گیرد، ضروری است این خدمات به جامعه هدف برسد و شهروندان کمال شهر نیز بتوانند بدون وقفه از این ظرفیت استفاده کنند.
