درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 1 آبان 1405

کد: 474823 | 12 مهر 1405 ساعت 17:00

حضور در رزمایش‌ها و تجمعات، نشانه ایمان عملی است

خطیب موقت نماز جمعه چهارباغ با تبریک هفته نیروی انتظامی و تأکید بر رعایت کرامت انسانی در برخورد با مردم، حضور مؤمنان در تجمعات و رزمایش‌های مورد دعوت ولی جامعه را از نشانه‌های ایمان عملی دانست و از مردم البرز خواست در رزمایش «جانفدایان البرزی» حضور پرشوری داشته باشند.
حضور در رزمایش‌ها و تجمعات، نشانه ایمان عملی است


حجت‌الاسلام محمدعلی شریعت‌پناهی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهارباغ با تبریک هفته نیروی انتظامی به سبزپوشان ناجا، این نیرو را مجموعه‌ای پرافتخار با مبنای الهی توصیف کرد و گفت: رعایت کرامت انسانی باید در برخورد نیروی انتظامی با مردم مورد توجه قرار گیرد.

وی با استناد به آیه «ولقد کرمنا بنی‌آدم» اظهار کرد: نیروی انتظامی در برخورد با مردم، کرامت و جایگاه ویژه انسانی را رعایت می‌کند.

خطیب موقت نماز جمعه چهارباغ همچنین با اشاره به آیه «من احیاها فکأنما احیا الناس جمیعا» افزود: هرگونه پیشگیری، کنترل یا درمان مفاسد حتی در مقیاس یک نفر یا یک محله، به مثابه احیای جامعه بشری است و این نگاه عمیق به نیروی انتظامی در نظام اسلامی و تفکر شیعی، جای تقدیر دارد.

شریعت‌پناهی در ادامه برای شهدای نیروی انتظامی طلب رحمت و ریحان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آیه ۶۲ سوره نور، ایمان واقعی را ایمانی دانست که در عمل ظهور پیدا می‌کند و گفت: مؤمنان واقعی کسانی هستند که وقتی ولی و رهبر جامعه به امری اجتماعی دعوت می‌کند، از صحنه خارج نمی‌شوند و تا زمان صدور اجازه، حضور دارند.

خطیب موقت نماز جمعه چهارباغ افزود: قرآن کسانی را که تجمعات و رزمایش‌ها را خلوت نمی‌کنند و تا دستور ولی جامعه حاضر می‌مانند، مؤمن حقیقی می‌داند.

وی با اشاره به بخش دیگری از این آیه اظهار کرد: حتی اگر کسی به دلیل شخصی از ولی جامعه اجازه غیبت بگیرد، پیامبر مأمور به استغفار برای او شده است؛ زیرا ترجیح کار شخصی بر امر مهم اجتماعی و حضور در مقابل دشمن، نیازمند آمرزش است.

شریعت‌پناهی با یادآوری رفتار برخی از اصحاب پیامبر(ص) که به بهانه شغل، مال و خانواده در اردوگاه‌ها و رزمایش‌ها حاضر نمی‌شدند، خاطرنشان کرد: همراهی با امام و ولی جامعه یعنی در شرایط خستگی، مشغله و سختی نیز دستور او را بر کارهای شخصی مقدم بداریم.

وی با اشاره به هجرت مسلمانان از مکه و رها کردن اموال در برابر مصادره اموال آنان از سوی ابوسفیان‌ها و همچنین همراهی یاران امام حسین(ع) از جمله مسلم بن عوسجه، حبیب بن مظاهر و زهیر بن قین که اموال خود را در محاصره رها کردند، گفت: فضل مجاهدان بر قاعدان همین است و امتحان حقیقی زمانی است که میان تعلقات مادی و پیروزی جبهه حق انتخاب کنیم.

خطیب موقت نماز جمعه چهارباغ در ادامه با اشاره به فشارهای اقتصادی و تلاش دشمن برای محاصره و کاهش تاب‌آوری مردم اظهار کرد: ما زینبی هستیم و دشمن هرچه بخواهد انجام دهد، نمی‌تواند پرچم «لااله‌الاالله، محمد رسول‌الله و علی ولی‌الله» را پایین بکشد.

وی افزود: اگر ایران و ایرانی مقاومت کنند، قطعاً آمریکا و اسرائیل شکست خواهند خورد.

شریعت‌پناهی در پایان با اعلام برگزاری رزمایش «جانفدایان البرزی» در ساعات آینده، از حضور مردم کرج و استان البرز که از ساعات پیش در این رزمایش اعلام شده بود، تقدیر کرد و گفت: ان‌شاءالله پس از اقامه نماز باصلابت جمعه، همه به صف مردم می‌پیوندیم.

وی فشارهای اقتصادی و هزینه‌های مسیر آرمان‌ها را غنیمت و عامل رشد و نزول فتح الهی دانست و با استناد به وعده «ان تنصروا الله ینصرکم»، به قدرت اول بودن ایران بر اساس محاسبات الهی اشاره کرد.

خطیب موقت نماز جمعه چهارباغ در پایان از خداوند صبر، بصیرت، مقاومت، تاب‌آوری و اطاعت از ولی امر و نائب وی را مسئلت کرد.



عکس خوانده نمی‌شود