درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 1 آبان 1405

کد: 474803 | 12 مهر 1405 ساعت 04:12

تأکید مدیرعامل گاز البرز بر نقش فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف انرژی

مدیرعامل شرکت گاز استان البرز با حضور در جمع ائمه جمعه و جماعات شهرستان‌های استان، بر ضرورت مدیریت مصرف گاز، اصلاح الگوی مصرف و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی برای ترویج مصرف بهینه انرژی تأکید کرد.
تأکید مدیرعامل گاز البرز بر نقش فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف انرژی


به گزارش رویداد ایران، دکتر ناصر حسینی، مدیرعامل شرکت گاز استان البرز، امروز شنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۵ در جمع ائمه جمعه و جماعات شهرستان‌های استان در یکی از مساجد شهرستان اشتهارد حضور یافت و درباره موضوعات مرتبط با تأمین و مصرف گاز و ضرورت مدیریت مصرف انرژی گفت‌وگو کرد.

این نشست با حضور آیت‌الله حسینی همدانی، نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج، و جمعی از ائمه جمعه و جماعات شهرستان‌های استان برگزار شد.

در این نشست، موضوعاتی از جمله ناترازی گاز، مدیریت مصرف انرژی، اصلاح الگوی مصرف، ظرفیت شرکت‌های کارور و طرح جایگزینی بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های راندمان بالا مورد بررسی قرار گرفت.

مدیریت مصرف گاز و ضرورت فرهنگ‌سازی برای استفاده صحیح از انرژی، محور اصلی این نشست بود؛ موضوعی که از نگاه شرکت گاز استان البرز، نیازمند همراهی ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح جامعه است.

در همین راستا، ائمه جمعه و جماعات استان به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی، می‌توانند در ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و اصلاح الگوی مصرف نقش‌آفرینی کنند.

این نشست با محوریت انتقال پیام مدیریت مصرف گاز به جامعه و تأکید بر مسئولیت مشترک در مصرف صحیح انرژی برگزار شد؛ رویکردی که هدف آن افزایش مشارکت عمومی در مدیریت مصرف و کمک به پایداری گازرسانی در فصل سرد سال عنوان شده است.



عکس خوانده نمی‌شود