کد: 474444 | 17 شهریور 1405 ساعت 02:34
دومین مرکز غیرمجاز تفکیک پسماند در فردیس پلمب شد
در ادامه اقدامات مدیریت شهری برای مقابله با مراکز غیرمجاز تفکیک و جمعآوری ضایعات، فعالیت دومین مرکز غیرمجاز پسماند در فردیس متوقف شد.
پایگاه خبری رویداد ایران: اساس پیگیری های معاونت خدمات شهری شهرداری فردیس در راستای صیانت از سلامت شهروندان، بهداشت محیط و ساماندهی فعالیت مراکز ضایعاتی، در هفته جاری از فعالیت دو مرکز غیرمجازتفکیک پسماند جلوگیری شد.
یکی از این مراکز به دلیل فعالیت غیرمجاز، در روزهای اخیر پلمب شد و مرکز دیگر که علاوه بر فعالیت غیرمجاز ، به نگهداری دام از جمله گاو و گوسفند در محل و دوشیدن شیر گاو در شرایط غیربهداشتی اقدام کرده بود، با حضور ماموران بهداشت و دامپزشکی از ادامه فعالیت این مرکز غیرمجاز جلوگیری شد.
گفتنی است؛ پیش از این موضوع فعالیت و شرایط غیربهداشتی این مرکز، طی چندین نوبت در حوزه بهداشت برای برخورد و رسیدگی مطرح شده بود.
