درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 5 شهریور 1405

کد: 474208 | 03 شهریور 1405 ساعت 10:00

دشمن برای رخنه، ایمان مردم را هدف گرفت

دشمن برای رخنه، ایمان مردم را هدف گرفت


به گزارش رویدادایران اززاهدان جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف «سد ایمانی» و انسجام جامعه اسلامی، گفت: دشمن برای نفوذ و ایجاد رخنه در این سد، از ابزارهای مختلف فکری، فرهنگی، شناختی و اقتصادی استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه جنگ شناختی و فرهنگی از مهم‌ترین ابزارهای دشمن برای تضعیف سرمایه اجتماعی و ایمانی جامعه است، اظهار کرد: دشمن در کنار جنگ نظامی، تلاش می‌کند با ایجاد تردید و گسترش تفکرات انحرافی، مصالح اصلی این سد عظیم را که همان ایمان و انسجام مؤمنان است، سست کند.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به مفهوم نفوذ در آموزه‌های دینی افزود: نفوذ به‌صورت ناگهانی و با زور اتفاق نمی‌افتد، بلکه از ایجاد زمینه و تردید در ذهن و دل انسان آغاز می‌شود و به‌تدریج می‌تواند تفکر و اراده فرد را تحت تأثیر قرار دهد.

طیبی‌فر ادامه داد: یکی از مراحل نفوذ، ایجاد تردید است؛ دشمن می‌تواند این تردید را از طریق نوشته، سخنرانی، رفتارهای نادرست و اقدامات مختلف در جامعه گسترش دهد و پس از آن، با استمرار و تکرار، این تردید را به یک باور تبدیل کند.

وی با هشدار نسبت به پیامدهای نفوذ فکری گفت: هنگامی که تفکر و قوه عاقله انسان تحت تأثیر قرار گیرد، سایر رفتارها و اعضا نیز در مسیر همان تفکر قرار می‌گیرند؛ در چنین شرایطی، زبان، قلم و رفتار انسان می‌تواند در خدمت اهداف دشمن قرار گیرد.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه تصریح کرد: دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی از بیرون فشار وارد می‌کند و در برخی موارد نیز با استفاده از عناصر نفوذی در داخل، تلاش می‌کند از درون به این سد عظیم ضربه بزند و مسیرهای نفوذ و رخنه را برای دشمن خارجی فراهم کند.

وی با اشاره به تجربه‌های مختلف انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در مقاطع مختلف، دشمن تلاش کرده است با بهره‌گیری از عوامل داخلی، اطلاعات و زمینه‌های لازم را برای اقدامات بیرونی فراهم کند؛ بنابراین مقابله با نفوذ و حفظ انسجام، نیازمند هوشیاری و بصیرت مستمر است.

طیبی‌فر با تأکید بر ضرورت وحدت در شرایط کنونی گفت: امروز جامعه اسلامی بیش از هر زمان دیگری به انسجام و وحدت نیاز دارد و همه باید برای حفظ این سد عظیم که همان انقلاب اسلامی و سرمایه ایمانی و ملی ملت ایران است، تلاش کنند.

وی افزود: در جنگ اخیر نیز ملت ایران با تکیه بر هدایت‌های امام خمینی(ره)، رهبران شهید و رهنمودهای مقام معظم رهبری، اجازه ندادند دشمن از شکاف‌های داخلی برای ضربه زدن به کشور استفاده کند.

تاب‌آوری ملت، ثمره انسجام و ایمان است
جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به حمایت گسترده کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی اظهار کرد: دشمن با بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده تسلیحاتی و پشتیبانی قدرت‌های غربی وارد میدان شد، اما ملت ایران با حفظ انسجام و حمایت از نیروهای مسلح، اجازه ندادند این فشارها به هدف خود برسد.

طیبی‌فر خاطرنشان کرد: حضور و حمایت مستمر مردم از رزمندگان، یکی از جلوه‌های مهم تاب‌آوری ملت ایران بود و این انسجام ملی، همان سرمایه‌ای است که دشمن نتوانست آن را از بین ببرد.

وی با اشاره به توان دفاعی کشور ادامه داد: رزمندگان اسلام با تکیه بر توانمندی‌های دفاعی، موشکی و پهپادی و با هدایت فرماندهی نظام، ضربات سنگینی به زیرساخت‌های نظامی دشمن وارد کردند و توانمندی‌های دفاعی کشور را به نمایش گذاشتند.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه در پایان تأکید کرد: ملت ایران به دلیل برخورداری از انسجام، ایمان و سرمایه اجتماعی، از تاب‌آوری بالایی برخوردار است و همان‌گونه که در مثال قرآنی ذوالقرنین، استحکام سد به مصالح به‌کاررفته در آن وابسته بود، استحکام انقلاب اسلامی نیز به ایمان، وحدت و حضور مردم در صحنه وابسته است.



عکس خوانده نمی‌شود