درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 5 شهریور 1405

کد: 474173 | 03 شهریور 1405 ساعت 04:05

تجلیل از شش ملی‌پوش البرزی اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی ناگویا

در آستانه برگزاری بازی‌های پاراآسیایی ناگویا، از شش ملی‌پوش البرزی اعزامی به این رقابت‌ها در رشته‌های پاراشنا، پاراتیراندازی با کمان و پاراوزنه‌برداری با حضور مسئولان ورزش استان البرز تجلیل شد.
تجلیل از شش ملی‌پوش البرزی اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی ناگویا


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران: مراسم تجلیل از ملی‌پوشان البرزی اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی ناگویا روز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ در سالن جانبازان کرج برگزار شد.

در این مراسم، حمیدرضا رضایی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان البرز، داود عزیزی سرپرست معاونت توسعه امور ورزش اداره‌کل و رحیمی رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان استان البرز حضور داشتند و از ورزشکاران البرزی اعزامی به این رویداد بین‌المللی تقدیر کردند.

شاهین ایزدیار در رشته پاراشنا، امیرمحمد بارانی در رشته پاراتیراندازی با کمان و مهدی صیادی، امیر جعفری، نیکو روزبهانی و زینب طاهری در رشته پاراوزنه‌برداری، شش ورزشکار البرزی حاضر در ترکیب کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگوگو هستند که نمایندگی ورزش استان البرز را در این رقابت‌ها بر عهده خواهند داشت.

حمیدرضا رضایی، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان البرز، در این مراسم با ارزشمند دانستن حضور شش ورزشکار البرزی در ترکیب کاروان اعزامی ایران اظهار کرد: امروز شاهد حضور قهرمانانی هستیم که مسیر موفقیت را با تلاش و اراده طی کرده‌اند و اکنون فرصت دارند توانایی‌های خود را در سطح آسیا به نمایش بگذارند.

وی افزود: ورزشکاران جانباز و توان‌یاب بار دیگر نشان داده‌اند که محدودیت‌ها نمی‌تواند مانع رسیدن انسان به قله‌های موفقیت شود. افتخارآفرینی این عزیزان تنها یک نتیجه ورزشی نیست، بلکه پیام‌آور امید، انگیزه و خودباوری برای جامعه و به‌ویژه نسل جوان است.

رضایی با تأکید بر حمایت از قهرمانان استان گفت: البرز در سال‌های اخیر ثابت کرده است که از ظرفیت قابل توجهی در ورزش قهرمانی برخوردار است و حضور این شش ملی‌پوش در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا نیز یکی دیگر از نشانه‌های این ظرفیت به شمار می‌رود.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان البرز ابراز امیدواری کرد تلاش ملی‌پوشان البرزی در این رقابت‌ها با بهترین نتایج همراه شود و آنان بتوانند پرچم جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآورند.

وی در پایان برای ملی‌پوشان البرزی آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدواریم روزهای پیش رو برای این قهرمانان، روزهای درخشش و افتخار باشد و شاهد بازگشت آنان با دستاوردهایی ارزشمند برای ایران و ورزش البرز باشیم.

در پایان این مراسم نیز از شاهین ایزدیار، امیرمحمد بارانی، مهدی صیادی، امیر جعفری، نیکو روزبهانی و زینب طاهری با اهدای لوح و هدایا تجلیل شد.



عکس خوانده نمی‌شود