درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 1 شهریور 1405

کد: 474083 | 01 شهریور 1405 ساعت 00:35

تأکید معاون اقتصادی استانداری البرز بر توسعه تولید قطعات خودرو و حمایت از سرمایه‌گذاری صنعتی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در دیدار با مدیران هلدینگ «راسا موتور»، بر ظرفیت‌های استان برای توسعه صنایع قطعه‌سازی و حمایت از سرمایه‌گذاری‌های صنعتی تأکید کرد و گفت: تقویت تولید داخلی قطعات خودرو می‌تواند ضمن کاهش وابستگی به واردات، به ثبات بازار و کاهش هزینه‌های مصرف‌کنندگان کمک کند.
تأکید معاون اقتصادی استانداری البرز بر توسعه تولید قطعات خودرو و حمایت از سرمایه‌گذاری صنعتی


به گزارش روابط عمومی استانداری البرز، مجتبی بوربور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، در دیداری تخصصی با اعضای هیئت‌مدیره و مدیران هلدینگ «راسا موتور»، ظرفیت‌های استان برای استقرار و توسعه فعالیت‌های تولیدی این مجموعه را مورد بررسی قرار داد.

در این نشست، زمینه‌های همکاری و سرمایه‌گذاری هلدینگ راسا موتور در حوزه تولید قطعات خودرو و نقش این مجموعه در تقویت زنجیره تأمین صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بوربور با تأکید بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اظهار کرد: البرز از ظرفیت‌های مطلوب صنعتی، نیروی انسانی متخصص و زیرساخت‌های مناسب برای توسعه صنایع برخوردار است و باید از این ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و تکمیل زنجیره‌های تولید استفاده کرد.

وی افزود: توسعه تولید داخلی قطعات خودرو، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده و اشتغال، می‌تواند وابستگی به واردات را کاهش داده و زمینه ثبات بیشتر در بازار قطعات و لوازم یدکی خودرو را فراهم کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز همچنین بر آمادگی مجموعه مدیریت استان برای تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری و رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی تأکید کرد.

در ادامه این نشست، مدیران هلدینگ «راسا موتور» نیز ضمن تشریح ظرفیت‌ها و برنامه‌های این مجموعه، آمادگی خود را برای سرمایه‌گذاری و توسعه فعالیت‌های صنعتی در استان البرز اعلام کردند.

بر اساس این گزارش، بهینه‌سازی خطوط تولید، افزایش ظرفیت ساخت داخل، کاهش وابستگی به واردات و تقویت حضور در بازار داخلی از جمله محورهای مورد توجه این مجموعه عنوان شد؛ موضوعی که می‌تواند در صورت تحقق، به تقویت زنجیره تولید قطعات خودرو در استان و تأمین بخشی از نیاز بازار کمک کند.



عکس خوانده نمی‌شود