درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 2 شهریور 1405

کد: 474044 | 30 مرداد 1405 ساعت 00:13

تقویت ارتباطات رادیویی در جنگل‌های هیرکانی ضروری است

استاندار گلستان با اشاره به صعب‌العبور بودن بخش‌هایی از جنگل‌های هیرکانی و دشواری ارتباط نیروهای عملیاتی در زمان وقوع حریق، خواستار تقویت زیرساخت‌های ارتباطات رادیویی در عرصه‌های جنگلی استان شد.
تقویت ارتباطات رادیویی در جنگل‌های هیرکانی ضروری است


وی تأکید کرد: در زمان وقوع آتش‌سوزی، جنگلبانان و نیروهای امدادی برای دسترسی به کانون‌های حریق ناچار به حضور در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور هستند و در چنین شرایطی، برقراری ارتباط پایدار و لحظه‌ای میان نیروهای حاضر در عرصه و مراکز فرماندهی، نقش مهمی در سرعت و هماهنگی عملیات اطفای حریق دارد.

طهماسبی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست با همکاری دستگاه‌های مرتبط، نسبت به ایجاد و تقویت پوشش ارتباطات رادیویی در مناطق جنگلی و نقاط بحرانی استان اقدام شود تا جنگلبانان و نیروهای عملیاتی حتی در مناطق فاقد پوشش تلفن همراه نیز امکان برقراری ارتباط داشته باشند.

این مطالبه در شرایطی مطرح می‌شود که صعب‌العبور بودن مناطق جنگلی یکی از عوامل دشوارکننده عملیات اطفای حریق در جنگل‌های گلستان است و در سال‌های گذشته نیز استفاده از تجهیزات ارتباطی پیشرفته و بی‌سیم‌های مجهز به قابلیت ردیابی برای ارتقای ایمنی نیروهای منابع طبیعی مورد توجه قرار گرفته است.

استاندار گلستان همچنین بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین برای حفاظت از جنگل‌های هیرکانی و افزایش سرعت واکنش به حوادث تأکید کرد؛ موضوعی که با توجه به تداوم تهدید حریق در فصل گرم سال، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
  



عکس خوانده نمی‌شود