درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 2 شهریور 1405

کد: 474021 | 28 مرداد 1405 ساعت 18:00

پرداخت ۲۵ هزار میلیارد تومان پول گندم کاران گلستانی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان با اشاره به خرید ۸۴۲ هزار و ۳۳۰ تن گندم از بیش از ۶۵ هزار کشاورز استان گفت: تاکنون حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان از مجموع ۴۲ هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران پرداخت شده و با پیگیری تامین منابع، واریزی‌های جدید در روزهای آینده انجام خواهد شد.
پرداخت ۲۵ هزار میلیارد تومان پول گندم کاران گلستانی


روح‌الله مهری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان و به روند خرید تضمینی گندم در استان اظهار کرد: امسال از پنجم خردادماه تا تیرماه، طی حدود یک ماه،  ۸۴۲ هزار و ۳۳۰ تن گندم از بیش از ۶۵ هزار کشاورز استان خریداری شده و مجموع مطالبات گندمکاران به حدود ۴۲ هزار میلیارد تومان رسیده است.


وی افزود: از مجموع مطالبات گندمکاران گلستان تاکنون حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان پرداخت شده و تامین منابع و پرداخت باقی‌مانده مطالبات از سوی دولت در حال پیگیری است که با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده در روزهای آینده نیز بخش دیگری از مطالبات گندمکاران استان پرداخت می‌شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان با اشاره به افزایش نرخ خرید تضمینی گندم در دولت چهاردهم تصریح کرد: قیمت خرید گندم از حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان به ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته و در گلستان با حمایت‌های انجام‌شده، قیمت متوسط خرید حتی از نرخ کشوری نیز بالاتر بوده و در برخی موارد گندم کشاورزان تا نزدیک ۵۰ هزار تومان خریداری شده که این موضوع نشان‌دهنده حمایت از تولید و کشاورزان است.

مهری همچنین با اشاره به ضرورت نگهداری مناسب گندم خریداری‌شده گفت: فرایند خرید گندم تنها به تحویل محصول از کشاورز و پرداخت وجه محدود نمی‌شود بلکه نگهداری این محصول نیز فرآیندی تخصصی و سنگین است و گندم خریداری‌شده باید در سیلوها و انبارها به‌صورت مستمر از نظر دما، رطوبت و آفات کنترل و ضدعفونی شود تا کیفیت محصول حفظ شود.



عکس خوانده نمی‌شود