درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 28 مرداد 1405

کد: 474005 | 27 مرداد 1405 ساعت 22:39

برنامه‌های موزه بزرگ گلستان در حال پیگیری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از مهم‌ترین پروژه‌های حوزه میراث‌فرهنگی استان گفت: فاز نخست موزه میراث روستایی گلستان در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد و برنامه‌های اجرایی برای تکمیل مراحل بعدی این مجموعه نیز در حال پیگیری است.
برنامه‌های موزه بزرگ گلستان در حال پیگیری است


فریدون فعالی افزود: این موزه می‌تواند با معرفی معماری بومی، شیوه زندگی، آداب، رسوم و میراث ملموس و ناملموس مناطق مختلف استان، به یکی از مجموعه‌های شاخص فرهنگی و گردشگری گلستان تبدیل شود.

 

او با اشاره به دیوار بزرگ گرگان گفت: تکمیل پرونده ثبت جهانی این اثر با جدیت در دست اقدام است و مجموعه استان تلاش می‌کند با هماهنگی بخش‌های تخصصی وزارتخانه، مراحل مطالعاتی، مستندسازی و تکمیل پرونده با سرعت بیشتری انجام شود.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان افزود: دیوار بزرگ گرگان از مهم‌ترین ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی استان و کشور است و ثبت جهانی آن می‌تواند جایگاه گلستان را در عرصه میراث تاریخی بیش از پیش ارتقا دهد.

 او همچنین شهر تاریخی استرآباد (گرگان) را از ظرفیت‌های ارزشمند استان دانست و گفت: امروز شاهد حضور و نقش‌آفرینی فعال بخش خصوصی در احیای بناهای تاریخی این بافت و بهره‌برداری از آنها با کاربری‌های گردشگری هستیم. تداوم این روند می‌تواند ضمن حفاظت از بناهای ارزشمند تاریخی، به بازگشت زندگی و فعالیت اقتصادی به بافت تاریخی و تقویت گردشگری شهری در گرگان کمک کند.

 فعالی با اشاره به اقدامات مرتبط با میراث جهانی گنبد قابوس افزود: پروژه نورپردازی این اثر در دست اجراست و برنامه‌های دیگری نیز برای ارتقای کیفیت منظر، ساماندهی محیط پیرامونی و معرفی هرچه بهتر این اثر جهانی دنبال می‌شود.

 او گفت: حفاظت از جایگاه جهانی گنبد قابوس و ارتقای کیفیت حضور گردشگران در این مجموعه از اولویت‌های برنامه‌های استان است.

برنامه‌های موزه بزرگ گلستان در حال پیگیری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان درباره موزه بزرگ گلستان نیز بیان کرد: اقدامات و برنامه‌های اجرایی این پروژه در حال انجام است و اختصاص ردیف اعتباری مستقل ملی می‌تواند روند تکمیل و توسعه آن را سرعت ببخشد.

او افزود: ایجاد این موزه یکی از نیازهای مهم استان در حوزه نمایش، حفاظت و معرفی آثار تاریخی و فرهنگی است و تلاش می‌کنیم با استفاده از حمایت‌های ملی، این پروژه به یکی از مراکز شاخص موزه‌ای شمال کشور تبدیل شود.

فعالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام گفت: در این دوره از جشنواره، توجه ویژه‌ای به معرفی مواریث ناملموس استان خواهیم داشت و معرفی ظرفیت‌ها، هویت‌های فرهنگی، آداب و رسوم، موسیقی، پوشاک، خوراک و دیگر جلوه‌های فرهنگی اقوام از اولویت‌های اصلی ما خواهد بود.

او افزود: جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام فرصت مهمی برای معرفی تنوع فرهنگی گلستان و نمایش ظرفیت‌های هویتی استان در سطح ملی و بین‌المللی است و تلاش داریم این رویداد با رویکردی محتوایی و اثرگذار برگزار شود.




عکس خوانده نمی‌شود