درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 17 مرداد 1405

کد: 473805 | 16 مرداد 1405 ساعت 17:32

دشمن با ایجاد شکاف میان نیروهای خودی به دنبال تضعیف اتحاد ملی است

امام جمعه شهرستان چهارباغ با تأکید بر اینکه اتحاد، عامل اصلی حفظ امنیت و پیشرفت جامعه است، نسبت به دو گفتمان «بدیم بره» و «دادیم رفت» هشدار داد و گفت: این جریان‌ها با ایجاد اختلاف، به تضعیف جایگاه ولایت فقیه و انسجام میان مؤمنان و نیروهای انقلابی منجر می‌شوند.
دشمن با ایجاد شکاف میان نیروهای خودی به دنبال تضعیف اتحاد ملی است


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران: حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی دربانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان چهارباغ، ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: تکرار توصیه به تقوا، یادآوری فرصتی برای بازنگری در رفتار و عملکرد انسان است تا هر فرد با بررسی گذشته، مسیر آینده خود را اصلاح کند.

وی با اشاره به ایام رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع)، روایتی از رسول گرامی اسلام(ص) درباره سه درخواست برای امت اسلامی بیان کرد و گفت: پیامبر اکرم(ص) از خداوند خواستند امت ایشان از گرسنگی و نابودی معیشتی در امان باشد، دشمن بر آنان مسلط نشود و میان امت اختلاف و نزاع شکل نگیرد که دو درخواست نخست پذیرفته شد اما درخواست سوم مورد قبول قرار نگرفت.

امام جمعه چهارباغ افزود: این روایت نشان می‌دهد که اتحاد یا اختلاف، از اموری است که به اراده و رفتار خود مردم بازمی‌گردد و خداوند در این زمینه مردم را مسئول قرار داده است.

وی با استناد به آیه شریفه «إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ» تصریح کرد: حفظ اتحاد، زمینه‌ساز برخورداری از امنیت و رفاه است و تلاش اصلی جامعه باید بر صیانت از این سرمایه مهم متمرکز باشد.

حجت‌الاسلام دربانی با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف کشور اظهار داشت: دشمن نیز به این واقعیت پی برده و مهم‌ترین سرمایه‌گذاری خود را بر ایجاد شکاف میان مؤمنان و نیروهای انقلابی قرار داده است، زیرا تضعیف اتحاد می‌تواند امنیت و پیشرفت جامعه را آسیب‌پذیر کند.

امام جمعه چهارباغ در ادامه سخنان خود با اشاره به وجود دو گفتمان انحرافی در فضای جامعه گفت: گفتمان «بدیم بره» ناشی از مرعوب شدن در برابر قدرت دشمن و این تصور است که امنیت و معیشت تنها از مسیر امتیازدهی به دست می‌آید؛ در حالی که این نگاه با واقعیت‌های کشور همخوانی ندارد.

وی افزود: گفتمان «دادیم رفت» نیز نادرست است و هر دو جریان در نهایت به تضعیف جایگاه ولایت فقیه و ایجاد اختلاف در جامعه منجر می‌شوند.

حجت‌الاسلام دربانی با اشاره به برخی ادعاهای مطرح‌شده درباره ناتوانی رهبری در اداره امور کشور، اظهار کرد: چنین سخنانی خلاف واقعیت و موجب خدشه به وحدت جامعه است و رهبر معظم انقلاب با قاطعیت و جدیت امور کشور را هدایت می‌کنند.


🔹️تأکید بر اهمیت خونخواهی شهدای مقاومت و نقش مدافعان حرم

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تدفین پیکر یکی از شهدا در حرم مطهر رضوی، این اقدام را یادآور جایگاه شهدای بزرگ تاریخ اسلام دانست و گفت: همان‌گونه که خونخواه اباعبدالله الحسین(ع) هستیم، باید در مسیر خونخواهی امامان شهید و پاسداشت راه شهدا نیز حرکت کنیم.

امام جمعه چهارباغ با اشاره به شعار «یا لثارات الحسین» بیان کرد: این شعار در طول تاریخ موجب عقب‌نشینی دشمن از اقدامات آشکار شده است و پرچم «یا لثارات القائد الشهید» نیز همین فلسفه را دنبال می‌کند. تحقق این خونخواهی، مقدمه‌ای برای توفیق در مسیر خونخواهی اباعبدالله الحسین(ع) و شایستگی برای ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) خواهد بود.

وی با گرامیداشت روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، از شهیدان الیاسی، حسینی، حسنی، امیری و دیگر شهدای این عرصه به‌ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یاد کرد و گفت: پدیده مدافعان حرم دارای ابعاد مهمی است.

حجت‌الاسلام دربانی چهار ویژگی مهم مدافعان حرم را برشمرد و اظهار کرد: این شهدا در بُعد نمادین از آرمان‌های اهل‌بیت(ع) دفاع کردند، در بُعد جهان‌نگری نگاه فراملی داشتند، در بُعد امنیتی توطئه دشمن برای محاصره ایران را خنثی کردند و در بُعد انقلابی نشان دادند انقلاب اسلامی توان تربیت نسل‌هایی توانمند و پایدار را دارد.

امام جمعه چهارباغ همچنین با تبریک روز خبرنگار به فعالان عرصه رسانه، از تلاش خبرنگاران در مسیر اطلاع‌رسانی و تبیین تقدیر کرد و گفت: انتشار پیام انقلاب اسلامی در گرو قلم، دوربین و تدبیر اصحاب رسانه است و این عرصه از مؤثرترین ابزارهای اثرگذاری در جامعه به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام دربانی در پایان خطبه‌ها با اشاره به افزایش سگ‌های ولگرد در شهرستان چهارباغ و نگرانی‌های ایجادشده برای شهروندان، از شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاری‌ها خواست با تدوین برنامه‌ای فوری و عملیاتی، برای رفع این معضل اقدام کنند.

وی تأکید کرد: ادامه این وضعیت موجب نگرانی مردم شده و لازم است با همکاری دستگاه‌های مسئول، اقدامات مؤثری برای حفظ امنیت و آرامش شهروندان انجام شود.



عکس خوانده نمی‌شود