درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 16 مرداد 1405

کد: 473756 | 13 مرداد 1405 ساعت 13:32

روند نصب تابلوهای معابر شهر فردیس شتاب گرفت

دبیر کمیته نامگذاری شهرداری فردیس گفت: تابلوی معرف بیش از ۱۵۰ معبر در نقاط مختلف شهر نصب شده و تعدادی از معابر به نام شهدای والامقام نامگذاری شده و در دست اقدام است
روند نصب تابلوهای معابر شهر فردیس شتاب گرفت


رویداد ایران : محمد حسین جعفری ، مدیر روابط عمومی و دبیر کمیته نامگذاری شهرداری فردیس در این خصوص اظهار کرد: با مصوبات کمیته نامگذاری طی شش ماه گذشته، با حمایت های شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر و به همت حوزه زیباسازی و خدمات شهری مناطق ، بیش از ۱۵۰ معبر در نقاط مختلف شهر نامگذاری شده و تابلوهای مربوط به آن‌ها نصب شده است.

وی با اشاره به ضرورت نامگذاری معابر با هدف تسهیل آدرس‌یابی و تأمین آسایش شهروندان، افزود: در این راستا ۷۷ تابلوی نامگذاری در معابر گلستان یک نصب شده است. همچنین ۱۴ معبر در نقاط مختلف شهر به نام شهدای والامقام جنگ ۱۲ روزه مزین و تعدادی از معابر نیز بر اساس درخواست شهروندان و مصوبه کمیته نامگذاری، به نام شهدای دفاع مقدس نامگذاری شده‌اند.

جعفری ادامه داد: طبق مصوبه کمیته نامگذاری شهرداری فردیس، معابر واقع در ضلع شرقی بلوار شهید سلیمانی، از پل فردیس تا پل ارتش، با عنوان «مهستان» نامگذاری شده است.

وی با اشاره به هشت مصوبه جدید کمیته نامگذاری که در دست اجرا قرار دارد، بیان کرد: بر این اساس و به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، بلوار ثابتی واقع در سه‌راه حافظیه به نام «فرشتگان میناب» و بلوار مپنا به نام «شهدای امنیت» نامگذاری شده است.

عضو کمیته نامگذاری شهرداری فردیس با اشاره به نصب بیش از ۱۵۰ تابلوی معابر در سطح شهر، گفت: عملیات بازسازی تعدادی از تابلوهای آسیب دیده معابر صورت پذیرفته و بهسازی و نصب مجدد آن‌ها در حال انجام است.



عکس خوانده نمی‌شود