درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 11 مرداد 1405

کد: 473703 | 11 مرداد 1405 ساعت 01:41

اربعین امسال جلوه‌ای از حماسه و وحدت جبهه مقاومت بود

ساوجبلاغ – امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به فضای اربعین امسال، این رویداد را جلوه‌ای از حماسه، همبستگی و اعلام موضع ملت‌های آزاده در برابر استکبار دانست و بر ضرورت حفظ وحدت و استقامت در شرایط کنونی تأکید کرد.
اربعین امسال جلوه‌ای از حماسه و وحدت جبهه مقاومت بود


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران؛ ‌؟حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله مختاری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ساوجبلاغ، با تسلیت اربعین شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شهدای جبهه مقاومت، اظهار کرد: به توفیق الهی در این ایام به‌عنوان نایب‌الزیاره مردم شریف و مجاهد منطقه در کربلا حضور داشتم و از نزدیک شاهد شور و شعور مثال‌زدنی زائران بودم.

وی با اشاره به شرایط سخت رزمندگان در جبهه جنوب افزود: رزمندگان در گرمای شدید و رطوبت بالا، ماه‌ها در میدان حضور دارند و این ایستادگی، جلوه‌ای از ایمان و اقتدا به مکتب سیدالشهدا(ع) است.

امام جمعه ساوجبلاغ با توصیف متفاوت بودن اربعین امسال گفت: این زیارت، صحنه‌ای از همدلی ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه بود که با شعارهای حمایتی از جبهه مقاومت و اعلام برائت از دشمنان، پیام روشنی به جهان مخابره کردند.

وی با اشاره به بازتاب‌های این حضور گسترده در رسانه‌های خارجی تصریح کرد: این اجتماع عظیم موجب نگرانی دشمنان شده و نشان‌دهنده شکل‌گیری پیوندی عمیق میان ملت‌های حامی مقاومت است.

مختاری در ادامه با اشاره به شرایط میدانی منطقه، به بیان برخی ارزیابی‌ها از وضعیت دفاعی و امنیتی پرداخت و افزود: ارتقای توانمندی‌های دفاعی و اطلاعاتی، نقش مهمی در افزایش ضریب بازدارندگی داشته است.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت جایگاه‌های راهبردی اقتصادی گفت: برخی گذرگاه‌های مهم اقتصادی جهان، نقش تعیین‌کننده‌ای در معادلات منطقه‌ای دارند و مدیریت هوشمندانه این ظرفیت‌ها، از عوامل مؤثر در موازنه قدرت به شمار می‌رود.

امام جمعه ساوجبلاغ، وحدت ملی را شرط اصلی عبور از شرایط کنونی دانست و خاطرنشان کرد: همه باید با همدلی و انسجام، در مسیر تقویت جبهه داخلی گام بردار،ند و از هرگونه تفرقه پرهیز کنند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود، با تأکید بر ضرورت هماهنگی در اطلاع‌رسانی، بر لزوم توجه به ادبیات متناسب با شرایط کشور تأکید کرد.

مختاری همچنین از اقدامات دستگاه قضایی در برخورد با عوامل ناامنی قدردانی کرد و گفت: برخورد قاطع با اخلالگران امنیت، مطالبه جدی مردم است.

وی در ادامه با اشاره به سالروز شهادت شیخ فضل‌الله نوری، بر اهمیت حفظ شاخص‌های اصلی انقلاب و پرهیز از انحراف تأکید کرد.

امام جمعه ساوجبلاغ در پایان، ضمن تبریک روز صدا و سیما به فعالان این حوزه، از تلاش‌های رسانه ملی در اطلاع‌رسانی و پوشش تحولات قدردانی کرد و بر ضرورت تقویت مرجعیت رسانه‌ای تأکید نمود.



عکس خوانده نمی‌شود