درباره ما نسخه آزمایشی | شنبه، 10 مرداد 1405

کد: 473670 | 08 مرداد 1405 ساعت 19:11

کارکنان انتظامی و مرزبانی آرامش خود را فدای آسایش مردم کرده‌اند

آیت‌الله «سیدکاظم نورمفیدی» نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان، در دیدار با سردار «قاسم رضایی» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و سردار جاویدان فرمانده مرزبانی فراجا در گرگان، اظهار داشت: امروز در شرایطی قرار داریم که به یاری خداوند متعال، با پیروزی و شکست دشمنان قسم‌خورده، این شرایط را پشت سر خواهیم گذاشت.
کارکنان انتظامی و مرزبانی آرامش خود را فدای آسایش مردم کرده‌اند


وی با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی، افزود: عشق و ارادت به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) برای همیشه در دل آزادگان جهان زنده و جاودان خواهد ماند و همین عشق و دلدادگی است که هر ساله در ایام اربعین، میلیون‌ها نفر را به سوی سرزمین مقدس کربلا رهسپار می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان گفت: امام راحل(ره) با تأسی از راه انبیای الهی و با توکل بر خداوند متعال، در برابر طاغوت ایستادگی کرد و به پیروزی رسید.

آیت‌الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: امام راحل(ره) الگویی تمام‌عیار از انسانی وارسته، باتقوا و شجاع بود که عمر گران‌بهای خود را در راه مبارزه با ستمگران و دفاع از مظلومان سپری کرد و در نهایت به آرزوی خود، یعنی شهادت در راه حق، دست یافت.

وی در ادامه با اشاره به فرمایش امیرالمؤمنین حضرت امام علی(ع)، تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های انسان‌های متقی این است که خود را به زحمت می‌اندازند تا دیگران در امنیت و آرامش باشند و امروز کارکنان خدوم انتظامی و مرزبانی حقیقتاً از مصادیق این ویژگی هستند و آرامش و آسایش خود را برای تأمین امنیت و آسایش مردم فدا می‌کنند.

امام جمعه گرگان افزود: کارکنان فراجا در عرصه‌های مختلف، از شهرها و روستاها گرفته تا مرزها و جاده‌ها، به صورت شبانه‌روزی در میدان خدمت حضور دارند و این تلاش‌های خستگی‌ناپذیر، شایسته تقدیر و قدردانی فراوان است.

آیت‌الله نورمفیدی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم انتظامی و مرزبانی، خاطرنشان کرد: قدر خدمت در این لباس مقدس را بدانید و اطمینان داشته باشید دعای خیر مردم همواره بدرقه راه حافظان نظم و امنیت کشور خواهد بود.



عکس خوانده نمی‌شود