درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 16 مرداد 1405

کد: 473653 | 08 مرداد 1405 ساعت 09:54

برگزاری بیش از ۱۴ هزار نفرساعت آموزش در گاز البرز طی سه‌ماهه نخست ۱۴۰۵

مدیرعامل شرکت گاز استان البرز از تحقق بیش از ۱۴ هزار و 370 نفرساعت آموزش درسه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد و بر تداوم برنامه‌های توسعه سرمایه انسانی و ارتقای مهارت‌های تخصصی کارکنان تأکید کرد
برگزاری بیش از ۱۴ هزار نفرساعت آموزش در گاز البرز طی سه‌ماهه نخست ۱۴۰۵


به گزارش روابط‌عمومی شرکت گاز استان البرز، سیدرضا غفاریان با اشاره به نقش آموزش در افزایش بهره‌وری سازمان، اظهار داشت: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ مجموعاً ۱۴هزار و 372 نفرساعت آموزش برای کارکنان شرکت برگزار شده است که این میزان بیانگر اهتمام جدی مجموعه به ارتقای دانش و توانمندی نیروی انسانی است.


وی با تشریح جزئیات آموزش‌های ارائه‌شده افزود: از مجموع نفرساعت‌های آموزشی ثبت‌شده، هشت هزار و ۷۸۰ نفرساعت مربوط به کارکنان رسمی، ۸۲۴ نفرساعت مربوط به کارکنان قراردادی و چهار هزار و 768 نفرساعت نیز به نیروهای ارکان ثالث اختصاص داشته است.


مدیرعامل شرکت گاز استان البرز با اشاره به تنوع دوره‌های برگزارشده، تصریح کرد: در این بازه زمانی ۵۸ عنوان آموزشی، شامل ۲۲ دوره حضوری، ۵ دوره مجازی آنلاین و ۳۱ دوره مجازی آفلاین، برگزار شده که این تنوع نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری و دسترسی کارکنان به آموزش‌های تخصصی داشته است.


غفاریان ادامه داد: از مجموع آموزش‌های ارائه‌شده، هزار و ۴۸۴ نفرساعت به مدیران و رؤسا اختصاص یافته و هزار و 176 نفرساعت نیز در حوزه‌های ایمنی، بهداشت، محیط‌زیست و پدافند غیرعامل برگزار شده است که نشان‌دهنده اهمیت این حوزه‌ها در فعالیت‌های عملیاتی شرکت است.


وی در پایان با اشاره به عملکرد آموزشی سال گذشته تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴ نیز در مجموع45 هزار و ۵۸۶ نفرساعت آموزش در شرکت گاز استان البرز برگزار شده بود و روند فعلی، حاکی از استمرار سیاست‌های آموزشی هدفمند و نگاه ویژه به توسعه سرمایه انسانی در این مجموعه است.




عکس خوانده نمی‌شود