درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 16 مرداد 1405

کد: 473587 | 02 مرداد 1405 ساعت 21:16

بازگشت ۲۹.۵ میلیارد تومان از اراضی ملی البرز به بیت‌المال

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز از رفع تصرف ۵۳۸۰ مترمربع از اراضی ملی در شهرستان‌های ساوجبلاغ و کرج خبر داد و بر عزم جدی این اداره‌کل در مقابله با زمین‌خواری و صیانت از انفال تأکید کرد.
بازگشت ۲۹.۵ میلیارد تومان از اراضی ملی البرز به بیت‌المال


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران: اصغر بیات با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی پایش‌های مستمر و اجرای قاطع احکام قضایی، ۵۳۸۰ مترمربع از اراضی ملی از تصرف غیرقانونی خارج و به بیت‌المال بازگردانده شد که ارزش این اراضی بالغ بر ۲۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

وی با تشریح جزئیات این اقدامات افزود: در شهرستان ساوجبلاغ، در چارچوب اجرای تبصره (۱) ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ۵۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی در روستای شلمزار که به‌صورت غیرقانونی تصرف شده بود، رفع تصرف شد که ارزشی معادل ۲۵ میلیارد تومان دارد.

بیات ادامه داد: همچنین در شهرستان کرج، با همکاری مراجع انتظامی و اخذ دستور قضایی، ۳۸۰ مترمربع از اراضی ملی در روستای درده که مورد تعرض قرار گرفته و در آن ساخت‌وساز غیرمجاز انجام شده بود، با قلع‌وقمع مستحدثات، به ارزش ۴.۵ میلیارد تومان به بیت‌المال اعاده شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز در پایان با تأکید بر اینکه حفاظت از انفال خط قرمز این اداره‌کل است، تصریح کرد: یگان‌های حفاظت به‌صورت شبانه‌روزی عرصه‌های ملی را رصد می‌کنند و با هرگونه تخریب، تصرف و تجاوز به اراضی ملی، بدون اغماض و در چارچوب قانون برخورد خواهند کرد.

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، ساخت‌وساز یا حصارکشی غیرمجاز، مراتب را از طریق سامانه‌های تلفنی ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاع دهند تا در صیانت از سرمایه‌های ملی مشارکت داشته باشند.



عکس خوانده نمی‌شود