درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 11 تیر 1405

کد: 473292 | 09 تیر 1405 ساعت 10:00

احداث زیرگذر حیدرآباد در مسیر یکی از کریدور ده گانه و اولویت دار کشور؛ گامی مهم در کاهش حوادث رانندگی‌گلستان

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: در راستای ارتقا ایمنی سطح راه های استان و تسهیل عبور و مرور در کریدور اصلی استان گلستان واقع در یکی از کریدورهای ده گانه و اولویت دار کشور (اردبیل-مشهد)، عملیات اجرایی زیرگذر حیدرآباد با هدف رفع گلوگاه‌های ترافیکی و کاهش تصادفات در این محدوده، با سرعت بالایی در جریان است.
احداث زیرگذر حیدرآباد در مسیر یکی از کریدور ده گانه و اولویت دار کشور؛ گامی مهم در کاهش حوادث رانندگی‌گلستان


به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان، سلیم اصغری در گفت و گویی خبری اظهارداشت: این زیرگذر که یکی از دو پروژه اجرای زیرگذر در برنامه‌ جاری استان محسوب می‌شود که با هدف مدیریت حجم بالای تردد در محور بزرگراهی نوکنده به جنگل گلستان، افزایش ضریب ایمنی، روانی ترافیک و حذف اختلال در ترافیک بواسطه انتقال رفت و آمد ادوات و تجهیزات کشاورزی کندرو از زیرگذر و با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه برای ساخت این پروژه اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد تومان برآورد شده، افزود: عرض دهانه زیرگذر 9 متر و طول زیرگذر 24 متر و ارتفاع آن 5/5 متر می باشد.
به گفته اصغری، پیش بینی بهره برداری این پروژه درصورت تامین اعتبار مورد نیاز و شرایط جوی مساعد در هفته دولت 1405 خواهد بود.
وی یادآورشد: ایمن‌سازی زیرگذر با اجرای روکش آسفالت، نصب حفاظ و اجرای روشنایی در این محدوده تکمیل خواهد شد.‌



عکس خوانده نمی‌شود