درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 28 خرداد 1405

کد: 473105 | 24 خرداد 1405 ساعت 18:50

هشتگرد سیاه‌پوش می‌شود؛ تشریح برنامه‌های مدیریت شهری برای ماه های محرم و صفر

جلسه کمیسیون فرهنگی مدیریت شهری هشتگرد با هدف هماهنگی و برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ایام ماه‌های محرم و صفر، با حضور مهندس کاشف رئیس کمیسیون، اعضا و مدیران مربوطه برگزار شد.
هشتگرد سیاه‌پوش می‌شود؛ تشریح برنامه‌های مدیریت شهری برای ماه های محرم و صفر


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران به نقل از روابط عمومی: در ابتدای این نشست، شهردار هشتگرد ضمن قدردانی از تلاش‌های ستاد غدیر شهرستان، معاونت فرهنگی، معاونت خدمات شهری، اداره روابط عمومی شهرداری و سایر عوامل اجرایی در برگزاری باشکوه جشن بزرگ عید غدیر خم، از همکاری و مشارکت تمامی دست‌اندرکاران این رویداد فرهنگی و مذهبی تقدیر و تشکر ویژه کرد.

رئیسی شهردار هشتگرد در ادامه با اشاره به ضرورت مدیریت بهینه منابع و ارتقای خدمات شهری، بر موضوعاتی از جمله کاهش هزینه‌های جاری، تأمین رفاه و افزایش رضایتمندی پرسنل شهرداری، پشتیبانی و حمایت از مواکب مذهبی سطح شهر در ایام محرم و صفر، راه‌اندازی چایخانه شهرداری هشتگرد در میدان صنعت، آذین‌بندی و فضاسازی محیطی سطح شهر متناسب با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و نصب المان‌های مذهبی در نقاط مختلف شهر تأکید کرد.

در پایان این جلسه، اعضای کمیسیون فرهنگی مدیریت شهری هشتگرد ضمن بررسی پیشنهادها و برنامه‌های اجرایی، بر لزوم هم‌افزایی و همکاری تمامی واحدهای مرتبط به منظور برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ماه‌های محرم و صفر تأکید کردند.



عکس خوانده نمی‌شود