درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 28 خرداد 1405

کد: 473082 | 21 خرداد 1405 ساعت 15:23

نخستین خانه اطفا حریق در بخش پلنگ‌آباد افتتاح شد

نخستین خانه اطفاء حریق شهرستان اشتهارد با هدف افزایش ضریب حفاظتی و واکنش سریع در برابر بحران‌های احتمالی در بخش پلنگ‌آباد افتتاح شد.
نخستین خانه اطفا حریق در بخش پلنگ‌آباد افتتاح شد


اشتهارد _ به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ این مرکز در راستای ارتقای آمادگی عملیاتی و حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی به بهره‌برداری رسید.

براساس این گزارش، هدف از راه‌اندازی این خانه اطفاء حریق، مقابله آنی با حوادث احتمالی در مناطق حساس نظیر «یک‌لنگ»،«قزل‌چشمه»،«ینگه کهریز» و مراتع همجوار است. این مرکز به تجهیزات تخصصی اطفای حریق از جمله دمنده و آتش‌کوب مجهز شده تا امکان مهار آتش‌سوزی در دقایق اولیه (زمان طلایی) توسط نیروهای محلی و امدادی فراهم گردد.

اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اشتهارد با تاکید بر اهمیت پیشگیری از خسارات جبران‌ناپذیر به پوشش گیاهی، تصریح کرد: افتتاح این مرکز الگویی از مشارکت هدفمند میان نهادهای متولی و جوامع محلی برای حفظ انفال و میراث طبیعی است.

راه‌اندازی چنین مراکزی در کنار افزایش آگاهی عمومی، نقش مؤثری در کاهش خطرات ناشی از حریق داشته و می‌تواند به عنوان الگویی موفق برای سایر مناطق استان در مدیریت بحران‌های زیست‌محیطی مطرح شود.



عکس خوانده نمی‌شود