درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 28 خرداد 1405

کد: 472979 | 17 خرداد 1405 ساعت 00:12

تودیع و معارفه مسئول تبلیغات اسلامی محمدشهر برگزار شد

جلسه تودیع و معارفه راهبر فرهنگی و تبلیغی اداره تبلیغات اسلامی محمدشهر با حضور امام جمعه، فرمانده سپاه ناحیه جوادالائمه(ع)، اعضای شورای اسلامی شهر، جمعی از علما، مسئولان و فعالان فرهنگی برگزار شد.
تودیع و معارفه مسئول تبلیغات اسلامی محمدشهر برگزار شد


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران: در ابتدای این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدتقی غضنفری، امام جمعه محمدشهر، با اشاره به دستاوردهای فرهنگی جمهوری اسلامی، احیای مراسم و مناسبت‌های دینی و مذهبی را از مهم‌ترین برکات این نظام برشمرد و اظهار کرد: آیین‌هایی همچون اعتکاف، راهپیمایی عظیم اربعین حسینی، مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و دیگر مناسبت‌های مذهبی، امروز با شکوهی مثال‌زدنی در کشور برگزار می‌شود.

وی همچنین با قدردانی از برگزارکنندگان «مهمونی کیلومتری غدیر» در محمدشهر افزود: جشن غدیر در سال‌های اخیر به یکی از بزرگ‌ترین جشن‌های مردمی کشور تبدیل شده و در محمدشهر نیز با همت فعالان فرهنگی، بیش از ۱۰ هزار پرس غذا در روز عید غدیر طبخ و میان شهروندان توزیع شده است. در ادامه این مراسم که با هدف تکریم خدمات گذشته و معرفی مسئول جدید برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا موسوی به عنوان مسئول جدید تبلیغات اسلامی محمدشهر معرفی شد و از خدمات و تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین امیرحسین اسدی در دوران مسئولیت پیشین تجلیل به عمل آمد. در پایان، مسئول جدید تبلیغات اسلامی محمدشهر با تأکید بر تداوم مسیر گذشته، بر تقویت برنامه‌های فرهنگی و توسعه جهاد تبیین در «شهر مهربانی» تأکید کرد.



عکس خوانده نمی‌شود