درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 28 خرداد 1405

کد: 472882 | 08 خرداد 1405 ساعت 19:10

آغاز عملیات احداث فاز دوم گالری خوزنکلا در محور کرج–کندوان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم گالری خوزنکلا در محور کرج–کندوان از نهم خردادماه خبر داد و هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی و جلوگیری از ریزش سنگ اعلام کرد.
آغاز عملیات احداث فاز دوم گالری خوزنکلا در محور کرج–کندوان


رویداد ایران : داریوش باقرجوان، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز، اظهار کرد: به‌منظور ارتقای ایمنی محور کرج–کندوان و جلوگیری از ریزش سنگ به سطح جاده، عملیات احداث فاز دوم گالری خوزنکلا از تاریخ نهم خردادماه آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اجرای فاز نخست این پروژه در سال ۱۴۰۳ افزود: فاز اول گالری خوزنکلا به طول ۷۲ متر و با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.

باقرجوان ادامه داد: در فاز دوم این پروژه، ۳۵۰ متر گالری با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان احداث خواهد شد که نقش مؤثری در افزایش ایمنی تردد در این محور کوهستانی خواهد داشت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به اعمال محدودیت‌های ترافیکی در زمان اجرای پروژه تصریح کرد: بر این اساس، روزهای شنبه از ساعت ۱۲ تا ۱۶، روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه از ساعت ۸ تا ۱۶ و روزهای چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ محدودیت تردد در این محور اعمال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اجرای عملیات، تردد همزمان با رعایت محدودیت‌ها و توجه به نکات ایمنی امکان‌پذیر خواهد بود.



عکس خوانده نمی‌شود