درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 28 خرداد 1405

کد: 472820 | 01 خرداد 1405 ساعت 03:07

برخورد قاطع با گران‌فروشان در چهارباغ با تشکیل ۱۵۲ پرونده تخلف

معاون نظارت و بازرسی استان البرز، در شورای اداری شهرستان چهارباغ با تأکید بر ضرورت ثبات بازار و تأمین نیازهای اساسی مردم، گفت: با واحدهای صنفی متخلف در حوزه گران‌فروشی و کم‌فروشی بدون اغماض برخورد می‌شود و گشت‌های نظارتی تشدید خواهد شد.
برخورد قاطع با گران‌فروشان در چهارباغ با تشکیل ۱۵۲ پرونده تخلف


رویداد ایران : مرادی جزئیات اقدامات نظارتی و توزیع را چنین برشمرد:

· از ۸۰۲ واحد صنفی بازرسی به عمل آمده است.

· ۱۵۲ فقره پرونده تخلف به ارزش ۵۴ میلیارد ریال برای واحدهای متخلف تنظیم شده است.

· همچنین ۳۰ واحد صنعتی مورد بازدید قرار گرفته‌اند.

معاون صمت البرز با اشاره به تشکیل ۷ تیم بازرسی در ۷ منطقه شهرستان افزود: با توجه به افزایش ۲۵ هزار نفری جمعیت سیار در ایام جنگ تحمیلی رمضان، گشت‌های مشترک با اتاق اصناف، بسیج اصناف، علوم پزشکی، سپاه و نیروی انتظامی فعال‌سازی شده و ساعت فعالیت نانوایی‌ها و واحدهای مواد غذایی تا پایان شب افزایش یافته است. همچنین نظارت کامل بر پخت و عرضه نان از تأمین تا مصرف مردم برقرار است.

مرادی خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی، ۶۵ تن گوشت مرغ (۲۶ تن گرم و ۳۹ تن منجمد) همراه با سایر کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر، روغن و گوشت قرمز در سطح شهرستان توزیع شده است.

در ادامه این جلسه، اسفندیار قارلقی، رئیس اداره صمت شهرستان چهارباغ، به ارائه گزارش پرداخت.

حمایت از واحدهای آسیب‌دیده و توسعه صنعتی

قارلقی در بخش دیگری از سخنان خود به آتش‌سوزی یکی از واحدهای صنعتی شهرستان اشاره کرد و گفت: با همکاری دستگاه‌های مرتبط، این واحد تا اواخر تابستان امسال به چرخه تولید بازخواهد گشت. همچنین ۱۵ واحد صنفی آسیب‌دیده از تسهیلات کم‌بهره بنیاد برکت بهره‌مند شده و ۸۲ واحد نانوایی دوگانه‌سوز شده‌اند.

راه‌اندازی ۴ واحد بزرگ صنعتی تا پایان سال

رئیس اداره صمت چهارباغ در پایان از بهره‌برداری ۴ واحد صنعتی بزرگ تا پایان سال جاری در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این واحدها با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۶۰ میلیون دلار ارزی و ۵ همت تومانی و اشتغال‌زایی برای بیش از ۵۷۵ نفر، گامی مؤثر در جهت جهش تولید و مقابله با توطئه‌های دشمن برای ایجاد ناامنی معیشتی خواهد بود.



عکس خوانده نمی‌شود