برگزاری کلاس آموزشی دامداران و بهرهبرداران مراتع بخش چندار
به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران: این مسئول اظهار داشت: در این کلاس آموزشی که با استقبال دامداران و بهره برداران منابع طبیعی روبرو شد، قوانین و مقررات منابع طبیعی و آبخیزداری، اجرای طرحهای مرتعداری، نحوه انتقال پروانه چرا، تکمیل اطلاعات دامدارن و بهرهبرداران در سامانه سمطا، پرداخت عوارض و طرح تعادل دام با مرتع، اجرای طرحهای بیولوژیک از قبیل قرق مرتع و کاشت گیاهان مرتعی توسط کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان، تبیین شد.
وی افزود: دامداران تولید کنندگان بدون ادعای کشور هستند و بدون همراهی و مشارکت این عزیزان حفاظت و صیانت از از عرصه های منابع طبیعی امکان پذیر نمی باشد.
کوه فلاح بخشدار چندار از زحمات و تلاش های دامداران در راستای تولید و اقتصاد کشورتقدیر و تشکر کرد و به پاره ای از فرمایشات رهبر شهید در این خصوص اشاره نمود.
