استقبال گسترده موکب داران برای برپایی آموزشهای زیست محیطی در اشتهارد
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز آصف درخشان گفت: استقبال مردمی بسیار خوبی از آموزشهای زیست محیطی با موضوع زمین پاک شده است به نحوی که موکب داران مختلف تقاضای آموزش در شبهای آتی را دارند.
درخشان با اشاره به اجرای کارگاه های کوتاه ده دقیقه ای گفت: با حضور مردم و علاقمندان آموزشهایی با موضوعات مدیریت پسماندهای عادی و ویژه درخانه، کاهش مصرف پلاستیک و... ارائه می شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشتهارد در ادامه اظهار داشت: جلسه هم اندیشی با دوستداران محیط زیست در غرفه بسیج در شصت و سومین شب تجمعات مردمی اشتهارد نیز برگزار شد
وی افزود: این جلسه هم اندیشی فرصت ارزشمندی ایجاد نمود تا آگاهی ها و حساسیت عمومی جامعه مخاطب در ضرورت مقابله با آلودگی های زیست محیطی افزایش یابد.
در پایان پیشنهادات حاضران در خصوص بازنگری و بازسازی اصول اخلاقی مبتنی بر حفظ محیط زیست ثبت و جمع آوری شد
