درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 29 خرداد 1405

کد: 472268 | 24 فروردین 1405 ساعت 13:48

از برپایی یادمان شهدای «میناب» تا میثاق نونهالان مسجدگلشن

اعضاي کانون فرهنگي هنري «گلشن» گرگان هم‌زمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، سلسله برنامه‌هايي بصيرتي را برگزار کردند و اين برنامه‌ها که شامل برپايي يادمان شهداي ميناب، حرکت دسته عزاداري با حضور مقامات ارشد استاني، آيين غبارروبي مزار شهدا و تجليل از نيروهاي پليس بود، جلوه‌اي از پيوند ميان مسجد و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي را به نمايش گذاشت.
از برپایی یادمان شهدای «میناب» تا میثاق نونهالان مسجدگلشن


آیین سوگواری شهادت شیخ‌الائمه حضرت امام جعفر صادق (ع) با محوریت کانون فرهنگی هنری «گلشن» و با حضور پرشور نونهالان، نوجوانان مسجدی و آحاد مردم در مرکز استان برگزار شد.

در آغاز این مراسم، یادمان شهدای دانش‌آموز «میناب» و گرامیداشت حماسه شهدای «جنگ رمضان» در محوطه مسجد جامع گرگان برپا گردید. در این بخش، نونهالان کانون در حالی که تصاویر هم‌سالان شهید خود را در دست داشتند، با آرمان‌های جبهه مقاومت تجدید عهد کردند. این یادمان که با نمادهای ایثار و مقاومت تزیین شده بود، بر نقش مساجد در تربیت نسل استکبارستیز تأکید داشت.

عزاداران در ادامه مسیر خود با حضور در گلزار مطهر شهدا، آیین غبارروبی مزار پاک شهیدان را به جا آوردند. نوجوانان کانون با بستن سربندهای «یا ابوالفضل العباس (ع)» و با چشمانی اشک‌بار، مزار مدافعان وطن و شهدای گرانقدر را با گلاب عطرافشانی کرده و با اهداء گل به مقام شامخ شهیدان، بر تداوم راه رهبر شهید و فرماندهان مقاومت تأکید کردند.

در بخش پایانی برنامه‌ها، تجلی روحیه قدرشناسی در میان اعضای کانون بود. دختران نونهال کانون «گلشن» با اهدای شاخه‌های گل به نیروهای جان‌برکف یگان امداد فراجا که تامین امنیت مراسم را بر عهده داشتند، از مجاهدت‌های پلیس تجلیل کردند، این حرکت نمادین و صمیمانه، نشان‌دهنده پیوند عمیق میان تربیت‌یافتگان مساجد و مدافعان امنیت میهن اسلامی بود.

گفتنی است، کانون فرهنگی هنری «گلشن» گرگان با اجرای این ویژه‌برنامه جامع، تلفیقی از شعائر دینی، بصیرت سیاسی و فرهنگ قدرشناسی را در تراز فعالیت‌های مسجد‌محور به نمایش گذاشت.



عکس خوانده نمی‌شود