درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 29 خرداد 1405

کد: 472133 | 15 فروردین 1405 ساعت 14:25

خون شهدا و رهبری ضامن عزت، اقتدار، مقاومت و وحدت امت اسلامی است

حجت الاسلام دیلم گفت: خون شهدا و رهبری الهی، ضامن عزت، اقتدار، مقاومت و وحدت امت اسلامی است.
خون شهدا و رهبری ضامن عزت، اقتدار، مقاومت و وحدت امت اسلامی است


 حجت الاسلام نورعلی دیلم، در اجتماع باشکوه و مردمی آزادشهر با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا، امام شهدا و رهبری شهید انقلاب اسلامی، بر نقش تعیین‌کننده مردم در تداوم مسیر انقلاب، مقاومت و استکبارستیزی تأکید کرد و گفت: ملت ایران با ایمان، بصیرت و وحدت کلمه، همواره در صحنه دفاع از اسلام ناب محمدی(ص) حضور داشته و خواهند داشت.
وی، با اشاره به فقدان رهبر اندیشمند و مصلح اجتماعی انقلاب اسلامی، افزود: رهبری شهید، فقیهی قرآنی، آشنا به سنت پیامبر اعظم(ص) و اهل‌بیت(ع)، دشمن‌شناس و ولی امر مسلمین جهان بود که در تاریخ اسلام و ایران کم‌نظیر به شمار می‌رفت.

رئیس مرکز اسلامی گلستان، نخستین محور سخنان خود را کارنامه مصلحانه و انقلابی رهبری شهید، عنوان کرد و گفت: ایشان با دست خالی در برابر رژیم طاغوت ایستاد، تبعید، زندان و شکنجه را تحمل کرد و با اتکا به خداوند و مردم، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند. مسئولیت‌های متعدد، اعتماد امام راحل و مردم، حضور در میدان‌های خطیر و دهه‌ها رهبری حکیمانه، گواه کارنامه درخشان ایشان است.
حجت الاسلام دیلم، در محور دوم، به اخلاق فردی و عملی رهبری شهید، پرداخت و تصریح کرد: اصلاح رابطه با خداوند متعال، توکل، ساده‌زیستی، تهذیب نفس و اخلاص، از ویژگی‌های برجسته رهبری بود که او را محبوب دل‌ها ساخت.
وی افزود: در نگاه رهبری شهید، تنها خداوند بزرگ بود و استکبار جهانی در برابر عظمت الهی کوچک شمرده می‌شد؛ همین نگاه، سرچشمه شجاعت، عزت و ایستادگی ایشان در برابر قدرت‌های ظالم بود.

رئیس مرکز اسلامی گلستان، در محور سوم، منظومه فکری رهبری شهید را تشریح کرد و گفت: ایشان پرچمدار اسلام ناب محمدی(ص) بود؛ اسلامی که هم عبادت دارد و هم مسئولیت اجتماعی، هم معنویت دارد و هم مبارزه با ظلم، هم بندگی خداوند و هم ایستادگی در برابر طاغوت.
حجت الاسلام دیلم، تأکید کرد: اسلام مورد نظر رهبری شهید، اسلام دفاع از مظلوم، مقابله با استکبار و حمایت از ملت‌های ستمدیده جهان، به‌ویژه فلسطین، غزه و مسجدالاقصی است و جمهوری اسلامی در این مسیر هیچ خط قرمزی جز اصول الهی ندارد.
وی، با اشاره به عدم سازش با دشمنان اسلام تصریح کرد: رهبری شهید هرگز حاضر نشد بر سر دین، عزت، استقلال و تمامیت ارضی کشور معامله کند و با الهام از مکتب عاشورا، راه عزت و شهادت را برگزید.

رئیس مرکز اسلامی گلستان، همچنین با محکوم‌کردن جریان‌های انحرافی، گفت: شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی دو لبه یک قیچی هستند که به دنبال تفرقه در امت اسلامی‌اند و توهین به مقدسات مذاهب اسلامی، حرام شرعی است.
حجت الاسلام دیلم، در بخش پایانی سخنان خود، سه رکن اساسی انقلاب اسلامی را رهبری الهی، حضور مردم و وحدت کلمه دانست و افزود: امروز مردم ایران نشان داده‌اند در سخت‌ترین شرایط، با هر قومیت و مذهب، پای انقلاب ایستاده‌اند.
حجت الاسلام دیلم، با قدردانی از مردم و برگزارکنندگان این اجتماع، تأکید کرد: دشمن به دنبال ایجاد شکاف و انحراف است، اما ملت با بصیرت کشورمان، تا تحقق کامل عزت و اقتدار امت اسلامی، در صحنه خواهد ماند.



عکس خوانده نمی‌شود