درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 28 خرداد 1405

کد: 471995 | 28 اسفند 1404 ساعت 03:21

بخشی از اقدامات حمایتی از ابتدای جنگ رمضان برای محرومین

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز از هم‌افزایی این نهاد با اتاق بازرگانی برای تهیه و اهدای بسته‌های معیشتی به خانواده‌های کم‌برخوردار و آسیب‌دیده استان خبر داد و گفت: این اقدام ارزشمند در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و با همکاری مرکز نیکوکاری اتاق بازرگانی، هدایت‌های استاندار محترم و کمک خیرین به ثمر نشسته است.
بخشی از اقدامات حمایتی از ابتدای جنگ رمضان برای محرومین


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران؛ البرزی افزود: بخش صنعت و فعالان اقتصادی استان البرز با وجود تمامی چالش‌ها و فشارهای ناشی از شرایط جنگی، همواره در کنار محرومان بوده‌اند. 

وی با تشریح بخشی از اقدامات حمایتی در روزهای پایانی سال نیز اشاره داشتند؛ اجاره بهای مسکن در چهار مرحله مجموعا ۱۷ میلیارد تومان اعتبار به حساب ۲۵۲۰ خانوار مستأجر تحت حمایت در ماه مبارک رمضان واریز شد. 

و بیش از یک میلیارد تومان اعتبار در قالب کمک‌هزینه به سالمندان عزیز نیازمند به حساب مددجویان واریز گردید. همچنین مستمری اسفند مددجویان به مبلغ بیش از ۶۲ میلیارد تومان در دهه دوم اسفند به حساب تمامی مددجویان مورد حمایت واریز گردید .


مدیرکل کمیته امداد البرز در پایان با تأکید بر نقش سازنده خیران و نیکوکاران در یاری‌رسانی به درمان، مسکن، جهیزیه و کمک هزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان و ارتقای سطح زندگی نیازمندان خاطرنشان کرد: «نیکوکاران ارجمند می‌توانند برای تداوم این مسیر نورانی، جهت واریز صدقه های الکترونیکی خود از طریق روش های زیر اقدام نمایند.

• اپلیکیشن صدقه من

• کد دستوری: #026*8877*

• سایت: https://sama.emdad.ir/Sama/NewEshterak/36



عکس خوانده نمی‌شود