درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 29 خرداد 1405

کد: 471937 | 18 اسفند 1404 ساعت 08:29

 آمادگی ۲۲ سالن ورزشی گلستان برای اسکان اضطراری هم‌وطنان جنگ‌زده

با تلاش قاسمعلی برزمینی،مدیرکل ورزش و جوانان گلستان و درک عمیق شرایط حساس کشور، مجموعا ۲۲ سالن ورزشی در نقاط مختلف استان اماده تجهیز شده تا در صورت نیاز به‌عنوان محل اسکان موقت و اضطراری مورداستفاده هموطنان قرار بگیرد.
 آمادگی ۲۲ سالن ورزشی گلستان برای اسکان اضطراری هم‌وطنان جنگ‌زده


مدیرکل ورزش‌وجوانان استان گلستان از آمادگی کامل این اداره‌کل به‌عنوان عضو ستاد اجرایی خدمات سفر استان برای اسکان اضطراری هم‌وطنان آسیب‌دیده از مناطق جنگ‌زده خبر داد و گفت: ۲۲ سالن ورزشی در سراسر استان برای میزبانی و اسکان مردم عزیز کشور تجهیز و آماده شده است.

قاسم برزمینی با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان شجاع کشور، بیان کرد: جامعه ورزش و شبکه جوانان گلستان با درک عمیق از شرایط حساس کشور، پای انقلاب و آرمان‌های آن، همچون همیشه، استوار ایستاده‌اند.

 مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان با اشاره به مسئولیت‌های این دستگاه در چارچوب ستاد اجرایی خدمات سفر استان گفت: با توجه به شرایط ویژه کشور و احتمال جابه‌جایی جمعیتی از مناطق درگیر جنگ، تمامی ظرفیت‌های ورزشی استان برای اسکان و خدمات‌رسانی اضطراری به هم‌وطنان آماده‌سازی و تجهیز شده است.

 او افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، درمجموع ۲۲ سالن ورزشی در نقاط مختلف استان تجهیز شده تا در صورت نیاز به‌عنوان محل اسکان موقت و اضطراری مورداستفاده قرار گیرد.

 برزمینی با تأکید بر روحیه همدلی و مسئولیت‌پذیری جامعه ورزش و جوانان استان تصریح کرد: مجموعه‌های ورزشی ما آماده‌اند تا در هرلحظه در خدمت هم‌وطنان نیازمند قرار گیرند و این آمادگی تا بازگشت آرامش به مناطق جنگ‌زده استمرار خواهد داشت.



عکس خوانده نمی‌شود