درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 3 اسفند 1404

کد: 471533 | 18 بهمن 1404 ساعت 11:28

جنگل‌کاری با کاشت بیش از ۲ هزار اصله نهال

مدیر سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری فردیس از اجرای طرح جنگل‌کاری با کاشت ۲۲۰۰ اصله نهال در جنگل تبصره خبر داد.
جنگل‌کاری با کاشت بیش از ۲ هزار  اصله نهال


رویداد ایران :حسین باباخانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای توسعه فضای سبز شهری و بهبود کیفیت محیط زیست، عملیات کاشت بیش از ۲ هزار اصله نهال در جنگل تبصره واقع در منطقه ۲ شهرداری‌ فردیس توسط مدیریت سیما، منظر و فضای سبز شهرداری فردیس اجرا شده است.


وی افزود: این طرح با هدف افزایش پوشش گیاهی، کاهش آلودگی هوا، ایجاد فضای سبز پایدار و حفظ منابع طبیعی و با استـفاده از گونه‌های کم‌آب و متناسب با شرایط منطقه اجرا شده است.


مدیر سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری فردیس با اشاره به جمعیت فزاینده و آلودگی هوای این شهر، توسعه فضای سبز را از اولویت های مدیریت شهری دانست و گفت: در سال های اخیر اقدامات بسیاری توسط مدیریت شهری فردیس برای توسعه فضای سبز انجام شده و با ایجاد ده‌ها پارک محله‌ای در نقاط مختلف شهر، دسترسی به فضای ًسبز را برای شهروندان فراهم کرده است.


باباخانی در پایان از شهروندان خواست؛ در حفظ و نگهداری فضای سبز، با شهرداری همکاری داشته باشند.



عکس خوانده نمی‌شود