درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 12 بهمن 1404

کد: 471402 | 11 بهمن 1404 ساعت 15:27

اهدای ۳ هزار تخته فرش و پادری به مددجویان البرزی توسط حامی ویژه اکرام ایتام

اقلام غیرنقدی به ارزش ۷۵ میلیارد ریال میان خانواده‌های تحت حمایت توزیع شد
اهدای ۳ هزار تخته فرش و پادری به مددجویان البرزی توسط حامی ویژه اکرام ایتام


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز، در راستای حمایت از خانواده‌های نیازمند و تقویت خدمات معیشتی، یک حامی ویژه طرح اکرام ایتام اقدام به اهدای اقلام غیرنقدی به مددجویان تحت حمایت این نهاد کرد.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز، در این اقدام خیرخواهانه تعداد یک‌هزار و ۵۰۰ تخته فرش کناری و یک‌هزار و ۵۰۰ عدد پادری برای توزیع میان خانواده‌های تحت حمایت تأمین شد.

ارزش ریالی این اقلام بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال برآورد شده است که توسط یک حامی ویژه طرح اکرام ایتام تهیه و در اختیار مددجویان استان قرار گرفت.

این اقدام در راستای ارتقای سطح معیشت خانوارهای تحت حمایت، حفظ کرامت مددجویان و گسترش مشارکت‌های مردمی انجام شده و نقش مؤثری در پاسخگویی به بخشی از نیازهای اساسی خانواده‌های نیازمند دارد.

کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز با بهره‌گیری از ظرفیت حامیان و خیرین، تلاش می‌کند حمایت‌های هدفمند و مؤثر را در حوزه‌های معیشتی و توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش توسعه دهد.

«نیکوکاران و حامیان ارجمند می‌توانند برای تداوم این مسیر نورانی، از طریق روش‌های زیر اقدام به حمایت از ایتام و محسنین کنند:

ارسال عدد ۲۶ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳

مراجعه به لینک : https://digiform. ir/ekramalborz

مراجعه به سایت: ekram. emdad. ir

https://digiform.ir/ekramalborz



عکس خوانده نمی‌شود