درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 17 بهمن 1404

کد: 471212 | 24 دی 1404 ساعت 10:02

ضرورت تعیین عوارض متناسب با شرایط اقتصادی مردم

عضو شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر رعایت شرایط اقتصادی مردم در تعیین عوارض گفت: ما باید در حمایت مردم و سرمایه گذاران در شهر حرکت کنیم و کمترین افزایش را در عوارض و بهای خدمات در نظر بگیریم.
ضرورت تعیین عوارض متناسب با شرایط اقتصادی مردم


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، نرجس نیازمند در یک صد و نود و سومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر مقدس قم، ضمن بیان تسلیت شهادت نیروهای انتظامی، مردم و شهدای امنیت اظهار داشت: مردم پشتیبان نظام و انقلاب و رهبری هستند و این امر بر جهان ثابت شده است.

وی از حضور پرشور مردم تشکر کرد و افزود: امروز مردم در حمایت از نظام جمهوری اسلامی در مقابل دشمنان و توطئه گران در میدان هستند و اجازه اغتشاش و بهم ریختگی به دشمنان را نخواهند داد.

عضو شورای اسلامی شهر قم در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله افزایش عوارض و بهای خدمات اشاره و بیان کرد: ما باید در تعیین عوارض و بهای خدمات شرایط مردم را در نظر بگیریم و مردم از ما به عنوان مسئولین شهر توقع این همراهی و همیاری را دارند.

وی در پایان تأکید کرد: باید در کمک به سرمایه داران و مردم در توسعه شهر گام برداریم و با کمترین افزایش عوارض و بهای خدمات موافق هستم.



عکس خوانده نمی‌شود