درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 17 بهمن 1404

کد: 471171 | 18 دی 1404 ساعت 09:44

کلنگ‌ ساخت ۲ مدرسه در گلشن سیستان و بلوچستان به زمین زده شد

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، گفت: ۲ کلاس درس جدید در مدرسه شهید نصرت‌زهی دهستان ناهوک شهرستان گلشن به بهره‌برداری رسید و عملیات ساخت مدرسه چهار کلاسه در دهستان سینوکان و مدرسه سه‌کلاسه ابتدایی با مشارکت خیران آغاز شد.
کلنگ‌ ساخت ۲ مدرسه در گلشن سیستان و بلوچستان به زمین زده شد


به گزارش رویدادایران رسول صفرزایی اظهار کرد: ۲ کلاس درس مدرسه شهید نصرت‌زهی با زیربنای حدود ۱۰۰ متر مربع و اعتباری بیش‌از ۷۰۰ میلیون تومان ساخته شده و این اقدام نمونه‌ای روشن از همت جمعی مردم و خیران در توسعه آموزش است.

وی با اشاره به مشارکت خیران بومی در پروژه‌های مدرسه‌سازی عنوان کرد: این مشارکت نقش مؤثری در شتاب‌بخشی به توسعه فضاهای آموزشی و تحقق عدالت آموزشی در مناطق کمتر برخوردار دارد و مدرسه‌سازی تنها ایجاد یک فضای فیزیکی نیست، بلکه بنیان‌گذاری آینده فرزندان این سرزمین است.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از اقدام یک بانوی خیر بومی که تمامی دیه فرزند خود را برای ساخت مدرسه ۶ کلاسه متوسطه اول پسرانه اختصاص داده قدردانی کرد و گفت: این اقدام ایثارگرانه نمونه‌ای بارز از صدقه جاریه و سرمایه‌گذاری ماندگار برای نسل‌های آینده است.

وی با اشاره به بازدید از مدرسه هشت کلاسه استثنایی و دبستان ۹ کلاسه راشدین در شهرستان گلشن بیان کرد: تسریع در تکمیل فضاهای آموزشی استاندارد، ایمن و مناسب برای همه دانش‌آموزان، به ویژه دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه، در اولویت‌ است.

صفرزایی عنوان کرد: با همراهی خیران و فرهنگیان، آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان مسیر توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت را با رویکرد عدالت‌محور ادامه خواهد داد.

به گفته مسوولان، از سال ۱۴۰۰ تاکنون با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و همراهی خیران، ۶ هزار کلاس درس در سیستان و بلوچستان تکمیل و تحویل دانش‌آموزان شده است؛ همچنین تعداد کلاس‌های درس استان از ۲۴ هزار و ۴۰۰ به ۳۰ هزار و ۴۰۰ واحد افزایش یافته است.



عکس خوانده نمی‌شود