کد: 471170 | 18 دی 1404 ساعت 09:41
سیستان و بلوچستان، استان برتر در برگزاری المپیاد ورزشی بانوان کارگر شد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: برگزاری مطلوب مرحله استانی هشتمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر، این استان را براساس شاخصهای ارزیابی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهعنوان استان برتر کشور معرفی کرد.
به گزارش رویدادایران اللهنظر شهبخش با اشاره به معیارهای ارزیابی این رویداد، اظهار کرد: میزان مشارکت بانوان کارگر، برنامهریزی اجرایی، رعایت ضوابط فنی و کیفیت برگزاری رقابتها از جمله شاخصهایی بود که در این دوره مورد توجه قرار گرفت و سیستان و بلوچستان در مجموع این شاخصها موفق به کسب رتبه برتر شد.
وی با قدردانی از مدیران، تشکلهای کارگری و کارگران واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان در اجرای این المپیاد افزود: برگزاری المپیادهای ورزشی بانوان کارگر نقش مؤثری در ارتقای نشاط اجتماعی، سلامت جسمی و روانی و افزایش همبستگی اجتماعی در محیطهای کاری دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این رویکرد با جدیت در این استان دنبال میشود.
