درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 12 بهمن 1404

کد: 471156 | 18 دی 1404 ساعت 05:27

بر مشارکت مردم و پاسداشت شهدا تأکید شد

جلسه کمیسیون نام‌گذاری شهر محمدشهر با حضور مسئولان شهری و نمایندگان نهادهای مرتبط برگزار شد و اعضا بر ضرورت همراهی مردم در انتخاب نام محله‌ها و اولویت‌دهی به نام شهدای والامقام در معابر و اماکن شهری تأکید کردند.
بر مشارکت مردم و پاسداشت شهدا تأکید شد


به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران به نقل از روابط عمومی: جلسه کمیسیون نام‌گذاری شهر محمدشهر روز چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان شهری و نمایندگان نهادهای فرهنگی در ساختمان شورای اسلامی شهر برگزار شد.

در این نشست، امام جمعه محمدشهر، رئیس شورای اسلامی شهر، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا، نماینده سپاه ناحیه جوادالائمه(ع)، رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی شهرداری، رئیس اداره معماری و شهرسازی شهرداری، نماینده بنیاد شهید استان البرز و مسئول ستاد یادواره شهدای محمدشهر حضور داشتند.

در آغاز جلسه، موضوعات مرتبط با نام‌گذاری معابر، محله‌ها و اماکن عمومی مطرح و بررسی شد. اعضای کمیسیون بر ضرورت جلب مشارکت شهروندان تأکید کردند و مقرر شد تغییر نام محله‌ها تنها پس از جمع‌آوری امضا و کسب رضایت تعداد بیشتری از ساکنان انجام گیرد تا تصمیمات با پشتوانه اجتماعی مناسب اتخاذ شود.

همچنین در این نشست مصوب شد نام‌گذاری اماکنی که به یاد شهدای گرانقدر مزین می‌شوند، همراه با نصب زندگی‌نامه و معرفی شهید انجام شود تا علاوه بر پاسداشت یاد و مقام آنان، زمینه آشنایی نسل جوان با سیره و ایثارگری‌های شهدا فراهم گردد.

در ادامه، نام‌گذاری تعدادی از معابر محمدشهر به نام شهدای والامقام مورد تصویب قرار گرفت. افزون بر این، تصمیم‌گیری درباره تغییر نام برخی تابلوهای سطح شهر به نام ایثارگران و مجاهدان پس از تکمیل استعلام‌های لازم از دستگاه‌های مرتبط در دستور کار قرار گرفت.



عکس خوانده نمی‌شود