درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 9 دی 1404

کد: 471054 | 09 دی 1404 ساعت 03:47

تولید ۵۸۰ هزار اصله نهال مرتعی در گلستان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان، در راستای حفاظت و احیای منابع طبیعی و خاک، سال ۱۴۰۴، ۵۸۰ هزار اصله نهال مرتعی تولید شده و در سطح ۹۵۰ هکتار از زمین‌های استان انتقال و غرس می‌شوند که از این سطح، ۷۰۰ هکتار به‌صورت مشارکتی با مردم و بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
تولید ۵۸۰ هزار اصله نهال مرتعی در گلستان


علی‌اصغر نیکویی، افزود: بخشی از برنامه‌های حفاظتی و احیایی شامل احیای دیم‌زارهای کم‌بازده در سطح ۱۴۶ هکتار در مراتع و اراضی کشاورزی شمال استان و تبدیل این اراضی به مرتع خصوصی است. 

همچنین اقدامات دیگر شامل کنترل فارو در ۵۲۰ هکتار، بذرپاشی در ۱۵۰۰ هکتار، جمع‌آوری ۱۰ تن بذر از گونه‌های آتریپلکس و سالسولا و حفاظت و قرق ۷۰۰۰ هکتار می‌باشد.

رمضان بهترک، معاون فنی و آبخیزداری گلستان نیز با اشاره به تولید و غرس گونه‌های جدید، گفت: در سال جاری دو گونه مرتعی جدید شامل کاپاریس و جارو به تعداد ۵۰۰۰ اصله نهال نیز در پروژه‌های اصلاح و  احیای مراتع مورد استفاده قرار گرفته است.

وی تصریح کرد که این اقدامات علاوه بر افزایش پوشش گیاهی و حفاظت خاک، نقش مهمی در حفاظت مزارع، ایجاد بادشکن طبیعی و درآمدزایی و تولید علوفه برای کشاورزان و مالکان زمین دارند.

مدیرکل منابع طبیعی گلستان در پایان تأکید کرد: با استمرار این طرح‌های مشارکتی، احیای مراتع و حفاظت منابع طبیعی استان گلستان تقویت شده و امنیت غذایی و پایداری کشاورزی در استان تضمین خواهد شد.



عکس خوانده نمی‌شود