بانوان شاغل در شرکت گاز استان قم تجلیل شدند
علی گودرزی پیش از ظهر روز سهشنبه هجدهم آذر در جلسه با بانوان شاغل در شرکت گاز استان قم که در سالن جلسات شهید سلیمانی این شرکت برگزار شد، اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) نماد والاترین ارزشهای انسانی و اسلامی درباره جایگاه زن به شمار میآیند.
وی ضمن تبریک ولادت دخت پیامبر گرامی اسلام(ص)، تصریح کرد: به همین دلیل سالروز میلاد ایشان بهانهای برای پاسداشت مقام زن و مادرانی است که نقش اساسی در پرورش نسل آینده بر عهده دارند.
گودرزی با اشاره به حضور مؤثر بانوان در بخشهای مختلف این شرکت بیان کرد: بسیاری از موفقیتها و پیشرفتهای مجموعه نتیجه تلاشهای بانوان سختکوشی است که با انگیزه، دقت و مسئولیتپذیری وظایف خود را انجام میدهند.
وی همچنین بر ایجاد محیط کاری امن، آرام و همراه با احترام متقابل تأکید کرد و گفت: ما موظفیم شرایطی را فراهم کنیم که همکاران خانم بدون دغدغه بتوانند توانمندیهای خود را شکوفا کرده و در مسیر رشد فردی و سازمانی گام بردارند.
گودرزی در پایان با قدردانی از بانوان شاغل در شرکت گاز استان قم، اظهار داشت: امید است با تداوم تلاشها و همراهی همه کارکنان، بتوانیم در مسیر خدمترسانی بهتر به مردم استان، گامهای مؤثرتری برداریم.
