درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 470771 | 25 آذر 1404 ساعت 02:45

توسعه تنیس روی میز البرز با برنامه‌ریزی صحیح و همدلی محقق می‌شود

حمیدرضا رضایی بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم، استفاده از ظرفیت‌های تخصصی و توجه به استعدادهای پایه در مسیر توسعه تنیس روی میز استان تأکید کرد.
توسعه تنیس روی میز البرز با برنامه‌ریزی صحیح و همدلی محقق می‌شود


به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان البرز؛ حمیدرضا رضایی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان البرز با حضور در مجمع انتخاباتی هیئت تنیس روی میز استان البرز که روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ برگزار شد، اظهار کرد: تنیس روی میز از جمله رشته‌هایی است که به دلیل گستردگی مخاطبان، قابلیت استعدادیابی و پتانسیل بالا در همگانی شدن، می‌تواند نقش مهمی در توسعه ورزش قهرمانی و همگانی استان ایفا کند. 


وی با تأکید بر اهمیت برنامه‌محوری در فعالیت هیئت‌های ورزشی افزود: هیئت‌های ورزشی به عنوان بازوان اجرایی اداره‌کل، باید با تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت، مسیر رشد و تعالی رشته خود را به‌صورت هدفمند دنبال کنند و از ظرفیت‌های موجود در سطح شهرستان‌ها به بهترین شکل بهره ببرند. 


دکتر رضایی توجه به ورزش پایه و رده‌های سنی را یکی از الزامات توسعه پایدار تنیس روی میز دانست و تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در بخش آموزش، شناسایی استعدادهای نوظهور و فراهم‌سازی بستر مناسب برای رشد ورزشکاران نوجوان و جوان، زمینه‌ساز موفقیت‌های آینده استان در سطوح ملی و حتی بین‌المللی خواهد بود. 


وی با اشاره به نقش نیروی انسانی متخصص خاطرنشان کرد: استفاده از مربیان مجرب، داوران توانمند و مدیران آشنا به اصول حرفه‌ای ورزش، می‌تواند کیفیت فعالیت‌های هیئت را ارتقا داده و اعتماد جامعه ورزش را بیش از پیش جلب کند. 


سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان البرز همچنین بر لزوم همدلی، تعامل و همکاری میان اعضای هیئت، شهرستان‌ها و مجموعه اداره‌کل تأکید کرد و گفت: شفافیت در عملکرد، پاسخگویی و رعایت اصول اخلاقی باید سرلوحه فعالیت هیئت‌های ورزشی قرار گیرد تا مسیر توسعه با آرامش و ثبات طی شود. 


رضایی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران تنیس روی میز استان، تصریح کرد: امیدواریم با انتخاب اعضای جدید هیئت و همراهی خانواده بزرگ این رشته، شاهد رشد، پویایی و افتخارآفرینی هرچه بیشتر تنیس روی میز استان البرز در سال‌های آینده باشیم.




عکس خوانده نمی‌شود