hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > مدیریت صحیح آب البرز مانع از تشدید بحران کم‌آبی شد

نماینده مردم کرج و نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

مدیریت صحیح آب البرز مانع از تشدید بحران کم‌آبی شد

عباسی نماینده مردم کرج و نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، با قدردانی از تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان البرز، تأکید کرد که مدیریت صحیح و اقدامات به‌موقع مانع از تشدید بحران کم‌آبی در استان شده و لزوم اطلاع‌رسانی دقیق به مردم برای درک واقعی تلاش‌های پشت صحنه ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری رویداد ایران: علیرضا عباسی صبح سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ در حاشیه بازدید از پروژه‌های شرکت آب و فاضلاب استان البرز با تشکر از مدیرعامل و همکاران این مجموعه اظهار داشت که استان البرز به دلیل شرایط خاص خود، بیش از سایر مناطق کشور تحت تأثیر مشکلات کم‌آبی قرار گرفته است. وی افزود: «اقدامات انجام‌شده طی سال‌های اخیر توانسته وضعیت را تا حد زیادی متعادل کند و اگر این اقدامات صورت نمی‌گرفت، امروز با بحرانی شدیدتر مواجه بودیم».


عباسی با اشاره به نقش مدیریت صحیح در تابستان گذشته گفت: «مردم معمولاً تنها نتیجه کار را می‌بینند و از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهایی که چندین شب از خانه دور بوده‌اند، مطلع نمی‌شوند. وقتی آب برای مدتی قطع می‌شود، ممکن است تصور شود که بی‌توجهی صورت گرفته است، در حالی که حجم زیادی از فعالیت‌های فنی و مدیریتی برای کنترل بحران انجام شده است».


وی بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق به مردم تأکید کرد و یادآور شد: «مردم باید بدانند چه اقداماتی در پشت صحنه انجام می‌شود». نماینده مردم کرج همچنین با اشاره به کاهش حدود ۴۰ درصدی بارش‌ها نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد که به‌واسطه مدیریت صحیح، آثار این کاهش به اندازه سال‌های بحرانی پیشین بروز نکرده است.


عباسی توضیح داد که ایران در منطقه‌ای خشک قرار دارد، بارش‌ها یک‌سوم متوسط جهانی و تبخیر سه برابر استاندارد جهانی است و مقابله با این واقعیت نیازمند مدیریت علمی است. وی افزود: «مردم نباید تصور کنند هیچ راه‌حلی وجود ندارد؛ صرفه‌جویی و افزایش بهره‌وری باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود».


وی در ادامه با اشاره به بخش‌های مختلف مصرف آب، از جمله کشاورزی، صنعت و مصارف خانگی، تأکید کرد که افزایش بهره‌وری و استفاده هوشمند از منابع آب می‌تواند هم مصرف را کاهش دهد و هم تولید را افزایش دهد. وی یادآور شد که مصرف بی‌رویه برخی از جامعه، چند برابر الگوی تعیین‌شده است و با ابزارهای هوشمند می‌توان کنترل بهتری بر این بخش داشت.


عباسی همچنین از همراهی و همدلی مردم در شرایط دشوار قدردانی کرد و آن را نمونه‌ای از فرهنگ ایرانی دانست، همان‌گونه که در دوران کرونا مشاهده شد.


رئیس مجمع نمایندگان البرز، بخش بزرگی از نارضایتی‌ها را ناشی از نبود نظم در اطلاع‌رسانی دانست و تأکید کرد که مردم هنگام قطعی چند ساعته آب یا برق، نیازمند توضیح دقیق و برنامه‌ریزی‌شده هستند.


وی در پایان تأکید کرد که کشور ظرفیت‌های فراوانی دارد و برنامه هفتم توسعه بر مدیریت علمی منابع آب تأکید دارد؛ مسئولان موظفند از طرف مردم تصمیم‌گیری کنند، اقدامات لازم را انجام دهند و گزارش شفاف ارائه کنند. عباسی ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی و همکاری بیشتر، مشکلات موجود در کوتاه‌ترین زمان ممکن کاهش یابد.


امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو