hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > اشتغال ۸۰ مددجوی زندان گرگان درکارخانه‌ تخصصی تولید پارچه‌های مبلی

مدیرعامل کارخانه‌ای تخصصی تولید پارچه‌های مبلی

اشتغال ۸۰ مددجوی زندان گرگان درکارخانه‌ تخصصی تولید پارچه‌های مبلی

کارخانه‌ای تخصصی تولید پارچه‌های مبلی با سرمایه‌گذاری دو و نیم میلیون دلاری بخش خصوصی ۸۰ مددجوی زندان گرگان را مشغول کار کرده است.
کارآفرین و مدیرعاملکارخانه‌ای تخصصی تولید پارچه‌های مبلی گفت: این کارخانه  با سرمایه‌گذاری دو و نیم میلیون دلاری راه اندازی شده است.
سعید صفوی  افزود : پارچه‌های مبلی تولیدشده  این واحد صنعتی با هدف تامین نیاز بازار داخلی و توسعه صادرات طراحی شد که این امر می‌تواند ارزش افزوده بالایی برای استان گلستان ایجاد کند و جایگاه آن را در نقشه صنایع نساجی کشور ارتقا دهد. 
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان گفت : این کارخانه برای ۸۰ مددجوی زندان امیر آباد گرگان فرصت تازه‌ای برای توانمندسازی و بازگشت اجتماعی فراهم کرده است.
غلامرضا سرلک افزود : ایجاد فضای کاری در دل زندان‌ها، علاوه بر اشتغال‌زایی مستقیم، سبب می‌شود زندانیان پس از آزادی با مهارت و تجربه‌ای قابل اتکا به جامعه بازگردند و از چرخه آسیب‌های اجتماعی فاصله بگیرند.
مدیرفنی کارخانه گفت : این طرح نقش مهمی در تامین نیاز بازار داخلی و کاهش واردات ایفا می‌کند و ایران را در مسیر خودکفایی و رقابت‌پذیری در بازارهای منطقه‌ای قرار دهد.
رسولی افزود :محصولات این کارخانه پلی استر ، حلقوی و تاروپود است و ضمن ارسال به تمامی استان های کشور به ازبکستان، قزاقستان، عراق و عمان صادر می شود.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو