hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > البرز > خط‌ کشی و ایمن‌سازی ۴۴۷ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان البرز در شش‌ ماهه نخست سال ۱۴۰۴

خط‌ کشی و ایمن‌سازی ۴۴۷ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان البرز در شش‌ ماهه نخست سال ۱۴۰۴

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از اجرای عملیات خط‌کشی و ایمن‌سازی در بیش از ۴۴۷ کیلومتراز محورهای مواصلاتی استان طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای البرز، علی زندی‌فر اظهار کرد: این اقدامات طی شش ماه اول سال جاری در راستای ارتقای ایمنی تردد، روان‌سازی عبور و مرور و کاهش حوادث جاده‌ای در محورهای اصلی و فرعی استان انجام شده است.


وی افزود: برهمین اساس در شهرستان کرج: 105 کیلومترباند،شهرستان ساوجبلاغ: ۱۳۶ کیلومترباند،شهرستان اشتهارد: ۳۵ کیلومترباند،شهرستان طالقان: ۲۸ کیلومترباند،گچسر: ۷۰ کیلومترباند و شهرسازی نظرآباد: ۷۳ باندکیلومتر در دو باند‌رفت‌و‌برگشت عملیات خط کشی انجام شده است.


مدیرکل راهداری البرز ادامه داد: علاوه بر خط‌کشی محورها، اقدامات ایمن‌سازی نیز در دستور کار بوده که از جمله آن می‌توان به نصب نیوجرسی در ۲ کیلومتر از محور کرج ـ کندوان و ۶ کیلومتر از آزادراه تهران ـ کرج ـ قزوین اشاره کرد.


زندی‌فر همچنین خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۶ هزار و ۸۰۰ عدد تابلوی اطلاعاتی، اخطاری، انتظامی و هشداردهنده در سطح راه‌های استان نصب و بازسازی شده که نقش مهمی در افزایش ایمنی جاده‌ای دارد.


وی با بیان اینکه ایمن‌سازی جاده‌ها یکی از اولویت‌های اصلی راهداری استان است، تصریح کرد: این اقدامات با هدف کاهش تصادفات، بهبود شرایط ترافیکی و ارتقای کیفیت سفرهای جاده‌ای در البرز صورت می‌گیرد.


مدیرکل راهداری البرز در پایان از شهروندان و رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی، در هنگام تردد به علائم و هشدارهای نصب‌شده توجه ویژه داشته باشند تا شاهد سفرهای ایمن و کاهش سوانح رانندگی در محورهای مواصلاتی استان باشیم.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو