hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > قم > هشدار سردار رحیم‌صفوی به آمریکا و رژیم صهیونیستی: اقتصاد و امنیت‌تان فرو ریخته است

هشدار سردار رحیم‌صفوی به آمریکا و رژیم صهیونیستی: اقتصاد و امنیت‌تان فرو ریخته است

دستیار فرمانده معظم کل قوا با اشاره به روند تغییر نظم جهانی تأکید کرد که بر اساس پیش‌بینی‌های بین‌المللی، تا سال ۲۰۵۰ اسلام دین اول جهان خواهد شد و هیچ قدرتی قادر به براندازی جمهوری اسلامی ایران نیست. او با بیان اینکه «اقتصاد و امنیت رژیم صهیونیستی فرو ریخته است» خواستار بازخوانی راهبردهای کشور در قبال همسایگان و تقویت دیپلماسی فرهنگی، اقتصادی و دفاعی شد.


به گزارش رویداد ایران از قم، سردار سرلشکر سید یحیی رحیم‌صفوی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه ادیان و مذاهب قم، با اشاره به کتابی منتشرشده در انگلستان با عنوان «تغییرات بزرگ در سال ۲۰۵۰» گفت: در این کتاب پیش‌بینی شده است که گرایش مردم جهان به سوی خداپرستی افزایش می‌یابد، در حالی‌که حکومت‌ها همچنان در اختیار جریان‌های سکولار باقی می‌مانند؛ همچنین طبق این گزارش، از سال ۲۰۵۰ به بعد مسلمانان بزرگ‌ترین جمعیت جهان و اسلام دین نخست دنیا خواهد شد.

وی با گرامیداشت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله و تأکید بر تداوم مکتب مقاومت افزود: تحولات غرب آسیا وارد مرحله‌ای جدید شده و نظام بین‌الملل در حال گذار قدرت است؛ این منطقه اکنون محل تلاقی قدرت‌های رو به افول مانند آمریکا و قدرت‌های نوظهوری چون چین است. امروز بیش از ۵۰ درصد انرژی نفت چین از خلیج فارس تأمین می‌شود و این کشور به بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار منطقه تبدیل شده است.

رحیم‌صفوی با تأکید بر لزوم بازتعریف جایگاه ایران در این شرایط گفت: کشورهای همسایه ایران ۶۰۰ میلیون جمعیت دارند؛ اگر تنها دو درصد از این جمعیت برای گردشگری مذهبی، تاریخی یا سلامت وارد ایران شوند و هر نفر هزار دلار هزینه کند، سالانه ۱۲ میلیارد دلار درآمد خواهیم داشت. اگر دیپلماسی فرهنگی، اقتصادی و حتی دفاعی خود را با کشورهای همسایه تقویت کنیم، شرایط کشور به‌شدت متفاوت خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ اظهار کرد: امروز ۵۰ میلیون جوان در کشور داریم که جنگ و امام را ندیده‌اند؛ چهار میلیون دانشجو و ۱۰۰ هزار عضو هیأت علمی داریم که باید آرمان‌های انقلاب را به نسل جدید منتقل کنند. همچنین بیش از یک میلیون معلم وظیفه دارند آموزه‌های اسلامی و ایرانی را به دانش‌آموزان بیاموزند.

دستیار فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه «هرجا با ایدئولوژی حرکت کردیم، پیروز شدیم»، گفت: نفوذ فرهنگی انقلاب اسلامی می‌تواند دو میلیارد مسلمان را تحت تأثیر قرار دهد.

وی با اشاره به شکست نظامی رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر اظهار کرد: تنها در یک عملیات، ۱۶ خلبان اسرائیلی هدف قرار گرفتند. یکی از صهیونیست‌هایی که اخیراً به ایران آمده بود می‌گفت هنگام اصابت موشک‌های پایانی احساس می‌کردیم زلزله شده است؛ بیش از ۲۰۰ هزار نفر از اسرائیل فرار کردند و هنوز بازنگشته‌اند. رژیم صهیونیستی که اقتصاد و امنیت را محور قدرت خود می‌دانست، اکنون در هر دو بخش دچار فروپاشی شده است.

رحیم‌صفوی در پایان تأکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی چون به اهداف خود نرسیده‌اند شکست‌خورده‌اند و اکنون با روش‌هایی مانند اسنپ‌بک و فشارهای سیاسی و اقتصادی به‌دنبال مهار ایران هستند، اما خوب می‌دانند که هیچ قدرتی قادر به براندازی جمهوری اسلامی نیست. امام خمینی(ره) بنیان‌گذار مقاومت بودند و رهبر معظم انقلاب پرورش‌دهنده جبهه مقاومت هستند؛ ما باید با تبعیت از ایشان قدرت این جبهه را افزایش دهیم

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو