hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > محیط زیست ۲واحد آلاینده در شیراز را تعطیل کرد

محیط زیست ۲واحد آلاینده در شیراز را تعطیل کرد

اداره کل حفاظت محیط‌زیست فارس، دو واحد صنعتی تولید نشاسته در حاشیه رودخانه چنار راهدار شیراز، را پس از اخطارهای مکرر، پلمب و تعطیل کرد.

معاون محیط زیست انسانی حفاظت محیط زیست فارس گفت: این تصمیم، نتیجه بازدیدهای شبانه و پایش مستمر کارشناسان این اداره کل بود و اثبات تخلفات گسترده و آلودگی‌سازی آن‌ها در رودخانه چنار راهدار شد.

قاسم نهاوندی تأکید کرد: تمام واحدهای صنعتی، تولیدی، کشاورزی و خدماتی موظف به رعایت کامل ضوابط و مقررات محیط‌زیستی هستند. در صورت ایجاد آلودگی‌های محیط‌زیستی و عدم توجه به اخطاریه‌های رفع آلایندگی، این واحدها مطابق قانون، با برخورد قاطع مواجه خواهند شد.

وی در ادامه با اشاره به سیاست‌های تشویقی این سازمان افزود: سازمان حفاظت محیط‌زیست علاوه بر برخورد قانونی با واحدهای آلاینده که اثرات منفی بر محیط‌های اطراف خود دارند، برای صنایع پاک و متعهد به مسائل محیط‌زیستی، برنامه‌های تشویقی نیز در نظر گرفته است.

نهاوندی از واحدهای صنعتی سبز و فاقد آلودگی قدردانی و اضافه کرد: با توجه به اعلام ثبت‌نام واحدهای صنعتی سبز، واحدهای مشمول می‌توانند برای تکمیل پرسشنامه مربوطه، از طریق سامانه https://iranemp.ir اقدام کنند.

انتهای پیام

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو