درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 24 آذر 1404

کد: 469247 | 06 مهر 1404 ساعت 16:49

به همت مدارس غیردولتی شهرستان گرگان ۴۵۰ بسته آموزشی میان دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار شهر توزیع شد

به همت مدارس غیردولتی شهرستان گرگان ۴۵۰ بسته آموزشی میان دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار شهر توزیع شد.
به همت مدارس غیردولتی شهرستان گرگان ۴۵۰ بسته آموزشی میان دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار شهر توزیع شد


طی مراسمی که با حضور قدرت‌اله نظری مدیرکل آموزش و پرورش، پایین محلی رئیس شورای شهر گرگان، حسینی گرگانی، رئیس اداره حراست، قربانی رئیس مدارس و مراکز غیردولتی و سایر مسئولین، خیرین و موسسان مدارس غیردولتی گرگان، در مدرسه وحدت گلند فخرآباد برگزار شد؛ با همت مؤسسان ۴۵ مدرسه غیردولتی در این شهرستان، تعداد ۴۵۰ بسته آموزشی با ارزشی بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان به دانش‌آموزان نیازمند مدارس کم‌برخوردار منطقه اهدا گردید. 

این بسته‌های حمایتی، که حاوی لوازم‌التحریر، کتاب‌های کمک‌درسی و سایر اقلام ضروری آموزشی هستند، با هدف تسهیل فرآیند یادگیری و کاهش دغدغه‌های تحصیلی دانش‌آموزان کم برخوردار تهیه و توزیع شده‌اند.

قدرت‌اله نظری در این مراسم با تأکید بر اهمیت شادی و انگیزه در محیط‌های آموزشی گفت:
مدارس ما باید کانون نشاط علمی و اجتماعی باشند. نشاط علمی مقدمه نشاط اجتماعی است و امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگر به امید، انگیزه و شادابی نیاز دارد.

وی افزود: مؤسسات غیردولتی استان گلستان در اقدامی ارزشمند، بخشی از نیازهای آموزشی دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار را تأمین کرده‌اند. این حرکت ابتکاری، نشان‌دهنده مهرورزی و تقسیم شادی در آغاز سال تحصیلی است.

نظری با اشاره به اهمیت دوره ابتدایی در شکل‌گیری شخصیت دانش‌آموزان اظهار داشت:
۷۰درصد تمرکز برنامه‌های آموزشی باید بر مقطع ابتدایی باشد. چراکه سواد پایه، مهارت‌های زندگی و شخصیت‌سازی در همین دوره نهادینه می‌شود. اگر در این بخش قوی عمل کنیم، دوره‌های متوسطه نیز بیمه خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه از خیرین و نهادهای مختلف که در تأمین بسته‌های آموزشی همکاری داشته‌اند قدردانی کرد و گفت: تا امروز بیش از ۳۵ هزار بسته آموزشی و لوازم‌التحریر با همکاری خیرین، مؤسسات مردم‌نهاد و گروه‌های جهادی در سطح استان گلستان توزیع شده است. این اقدام‌ها به‌طور مستقیم در افزایش انگیزه، امید و نشاط دانش‌آموزان تأثیرگذار خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خلق موقعیت‌های فرهنگی، ورزشی، هنری و اجتماعی در کنار آموزش رسمی، وظیفه همه ماست. آینده کشور در دستان همین کودکان است و باید با سرمایه‌گذاری درست، زمینه رشد همه‌جانبه آنان را فراهم کنیم.

محمد قربانی رییس اداره مدارس غیر دولتی و مشاركتهای مردمی آموزش و پرورش گلستان گفت: پیش از این، لیست مدارس دریافت‌کننده این بسته‌ها با دقت و بر اساس نیازسنجی صورت گرفته، به بخش مشارکت‌ها ارائه شده بود تا از رسیدن این کمک‌ها به دست مستحق‌ترین دانش‌آموزان اطمینان حاصل شود. این همکاری جمعی میان مدارس غیردولتی، نشان‌دهنده دغدغه‌مندی عمیق این مجموعه نسبت به آینده سازان کشور و تعهد آنان به ایفای نقش مسئولیت اجتماعی است.

گفتنی است در حاشیه این مراسم خیر محترم آقای مفتاح، نماینده محترم مؤسسه قلم‌چی استان، هزینه‌ی هوشمندسازی دو کلاس درس در مدرسه وحدت گلند فخرآباد گرگان را تقبل نمود.



عکس خوانده نمی‌شود